HUNXIT vagy HUXIT, melyik a helyes?
Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 17:53
51/71 anonim válasza:
MAKI (mindenki a maga nyelvén) ;)
53/71 anonim válasza:
Nem tudom, ezeket a szavakat ag ország leghülyébb emberei találták ki
54/71 anonim válasza:
Hát, a legideillőb szerintem a HULLA.
Az lesz Magyarországból, ha kilép. Nagy-Britannia is megsínylette a kilépést, aztán olyanok vagyunk hozzájuk képest, mint egy romlott mocsár egy virágoskerthez hasonlítva.
56/71 anonim válasza:
Huxit, a HU magyarország nemzetközi rövidítése.
59/71 anonim válasza:
HUXIT lenne.
De ez kb. a halálos ítéletünk lenne....
A britek 10000 - szer jobban állnak, mint mi, mégis megsínylették a Brexit - et.
Mi konkrétan belehalnánk....
Az meg egy nagy f@szság ami Bayer Zsolt mondott, hogy az EU kb. 8 - 9 év múlva egyébként is magától szétesik...
60/71 anonim válasza:
Szerintem mindegy, hogy nevezitek, csak lépjetek ki végre az EU-ból! Az Európai Unió sokkal jobb hely volna a magyar kormány bomlasztásai nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!