A hétvégi kudarc után mi lenne helyes Márki-Zay szempontjából?
Egyik sem.
Ki kell vonlulnia a politikai életből.
Miért olvasod ezt a szennyet Kérdező?
Én fideszes vagyok, de ez még nálam is kiverte a biztosítékot:
"Márki-Zay, mint minden potenciális diktátor, nem hisz a közvélemény-kutatásokban,..."
#5: "Az ellenzéki összefogást egyedül Márki-Zay húzta le. Mielőtt jelölt lett, az összefogás vezette a népszerűségi listát, MZP gyakorlatilag lenullázta az esélyeket."
Én nem így gondolom. Egyrészt kb fej-fej mellett voltak már az előválasztás előtt is, kisebb-nagyobb hullámzások pedig előtte is voltak. Másrészt a Fidesz több száz milliárdos kampánya csak ezután indult be. Bárkit lejárattak volna a helyében. Mindamellett Gyurcsánynak van egy olyan visszatartó ereje, amivel bizonyos választókat akkor sem lehetne meggyőzni, ha az atyaúristen lenne az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.
Ahogy a választások után Jakabbal együtt viselkedtek, az pedig minősíthetetlen. Egy biztos, én olyan összefogásra, amelyben ők benne vannak nem szavazok többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!