Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hétvégi kudarc után mi...

A hétvégi kudarc után mi lenne helyes Márki-Zay szempontjából?

Figyelt kérdés
[link]

2022. ápr. 6. 15:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
82%
20/20 De nem egy vezető pozícióban kell tanulni a hibákból, mert felelősséggel jár és az ő hibázását milliók tapasztalják meg. Úgyhogy hagyjuk ezt a libsi dumát.
2022. ápr. 15. 14:43
 22/27 anonim ***** válasza:
81%

Tudod 20-as, ezzel csak az a baj, hogy 4 év múlva nem fogják elhinni neki a vidékiek, a nyugdíjasok, a nők, a fogyatékosok, hogy már megszerette és nem nézi le őket. Még ha taktikából ezt is fogja mondani. Hiteltelenné vált.

A választók nagyon nem felejtenek, erre legjobb példa Gyurcsány.

2022. ápr. 15. 15:31
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
#22: Csakhogy egyik csoporttal sem volt eddig sem baja, amit folyton szajkóztok az nem más, mint a Fidesz hazug propagandája róla. Ha valaki fogyatékosnak nézi a választóit az épp a Fidesz. Kimondani persze nem mondja, csak épp úgy viselkedik. MZP mindössze erre világított rá. Aki ezt képtelen felfogni, az tényleg fogyatékos.
2022. ápr. 15. 15:51
 24/27 anonim ***** válasza:
70%

Én speciel nem vagyok vidéki, sem nő, sem nyugdíjas és remélem, hogy fogyatékos sem vagyok. Ráadásul nem is a Fideszre szavaztam, mégis minden - saját fülemmel hallott - nyegle bakijánál felszisszentem, pontosan érzékelve, hogy ezt nem lett volna szabad mondania.

Te olyan szinten vagy szemellenzősen elfogult, hogy veled erről nem is érdemes beszélgetni, így ezzel részemről ez befejezve.

Felőlem meg oda szavazol 4 év múlva, ahova akarsz, rohadtul nem érdekel!

2022. ápr. 15. 16:12
 25/27 anonim ***** válasza:
23%
#24: Játszhatod a sértődöttet, engem nem zavar. Nem vagyok elfogult, egy szóval nem mondtam, hogy tökéletes és ne lennének hibái. Ugyanakkor abból, amit és ahogyan megpróbáltak rákenni, a nagy része nem igaz, illetve erős ferdítés. Ha akarod látod, ha nem nem.
2022. ápr. 15. 16:20
 26/27 anonim ***** válasza:
17%
#22 Nem lehet Gyurcsánnyal összehasonlítani. Mert amíg őneki csak néhány mondatáról vitatkozunk, addig Gyurcsányt a valós miniszterelnöki tevékenységéről is meg lehet ítélni. Ez az, amit nem felejtenek el a választók széles tömegei, nem a duma. Gyurcsánynak sem az öszödi beszéd volt a legnagyobb hibája.
2022. ápr. 15. 19:06
 27/27 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem menjen kekszet kapálni, az talán sikerül neki, de ha nem talál kekszet, akkor a kukorica is jó lesz!! Neki mindegy, mert egyiket sem ismeri fel!!!
2022. jún. 15. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!