Nyelvtan illetve fogalmazás szempontjábol helyes az alábbi szöveg (angol)?
Figyelt kérdés
I am very grateful that I can participate this internship. I would like to ask: what kind of advices or guidances could you give us to be better in our field? What is your story? Or how did you achieve your goals?What would you do otherwise in your carrier? To what should we pay attention?
Bár nekem furcsa a grateful után that-et tenni, de nem tudom, hogy helyes e vagy sem. Az köv. kérdésben: how did you achieve..., pedig nem tudom, hogy jó igeidőt használtam e. Lehetne akár present perfectet is használni? Milyen esetben?
2018. okt. 16. 18:56
1/2 anonim válasza:
I am very grateful that I can participate in this internship. I would like to ask: what kind of advice or guidance could you give us to be better in our fields? What is your story? How did you achieve your goals? What would you do differently in your carrier? What should we pay attention to?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!