Ha az átlagmagyar nettó 500.000 körül keres, akkor miért akkora probléma ha kétszeres áron vesszük a gázt?
Pedig amúgy ez a felvetés teljesen jogos:
-a magyar gazdaság hasít
-a családoknak rekord méretű megtakarítása van
-a fizetések rekord mértékben nőnek évről évre
Akkor miért kell korlátozni az étolaj árát? Vagy az üzemanyagét? Szegény svájciak és hollandok többet keresnek mint mi, de ott az üzemanyag már 5 éve is drágább volt, mint nálunk a korlátozás előtti csúcson. A magasabb fizetések mellé magasabb áron kapják a szolgáltatásokat is. Most akkor mi magas fizetések mellett szeretnénk olcsó árakat vagy mégsem igaz a kormánypropaganda? :D
Igen komoly dologra világít rá ez a kérdés, nekem tetszik :)
Ha megnézünk egy 12-13 000Ft körüli villanyszámlát abból az áram díja nem éri el a 6 000 forintot. Ha megduplázódik az áram ára akkor a villanyszámla 5500-6000 forinttal lesz drágább. Ez 5 kilós átlagbérnél tétel?
"Ez 5 kilós átlagbérnél tétel?"
Nem 5 kiló az átlagbér.
Ha te annyit keresel, ezért neked nem tétel, akkor nem rólad szól a kérdés.
Én tisztában vagyok az átlaggal, de a gyakoris fideszes szakosztály szerint már senki nem keres annyit, hanem mindenki annak a sokszorosát, ahogy az MNB szerint mindenkinek annyi a megtakarítása hogy lassan megvehetjük Norvégiát.
Valaki ezek szerint hazudik xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!