Akinek baja van a Mi Hazánk Mozgalommal, annak konkrétan mi a problémája velük?
Minden, igazából csak olvasd el a programojúkat.
Ilyen normális ember nem támogat, de a szavazóik 99,9% szerintem nem is érti miről van szó benne.
Erőszakos.
Nem a szó fizikai értelmében, inkább a politikaiban.
Egy csomó dolgot büntetéssel, kötelezettségekkel, börtönnel akarnak megoldani. Pl a füvezésért is börtön járna, de pl azért is börtönbe tennének szülőket, ha azok nem kielégítő körülmények közé csinálnak gyereket.
Értem, hogy problémának érzik és amúgy helyesen érzik annak. De ez kb olyan módszer, hogy megvered a gyereket ha rosszul tanul.
Néhány példa:
- túlságosan szélsőségesek
- hajlamosak az összeesküvés-elméleteket táplálni, támogatni, pl covid-oltások terén
- mások ellehetetlenítésével foglalkoznak, lásd Andrássy út lefoglalása, csak hogy a pride ne lehessen ott. Hogy aztán legyen még több utca lezárva
- könyvet darálnak
- EU-ellenesek, népszavaztatnának a kilépésről, feltehetően kampányolnának is a kilépés mellett. Én nem akarok kilépni
- nem szeretem az olyan pártokat, embereket, akik 1-1 társadalmi csoportot kipécéznek maguknak, akiket utálhatnak
- nem értek egyet az orosz-ukrán konfliktus során tanúsított hozzáállásukkal sem
- néhány programpontot leszámítva nem tetszik a programjuk. De legalább van nekik, ez értékelendő
-Nem szeretnék kilépni az EU-ból, nem szeretnék erről népszavazást
-Nem szeretnék se halálbüntetést, se sorkatonaságot, se szibériai rabtartást, se semmit, ami autoriter államra emlékeztet
-Mikor tele voltak a kórházak lélegeztetett betegekkel, akkor nekiállnak kampányolni az oltás és a maszk ellen. De több politikusok azért beoltatta magát.
-Mesekönyvdarálás... Nem azt mondom, hogy én megvenném a gyerekemnek azt a mesekönyvet, de azért a könyvdarálás műfajához mindenki túl értelmes, akinek legalább egy érettségije van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!