Akinek baja van a Mi Hazánk Mozgalommal, annak konkrétan mi a problémája velük?
8-as!
"-Nem szeretnék kilépni az EU-ból, nem szeretnék erről népszavazást"
Én sem szeretnék kilépni az EU-ból! Ettől függetlenül az idők folyamán változott annyit az EU, amire azt mondom nem értek egyet. Ettől függetlenül az EU-ban látom a helyünket, DE! Miért is baj a népszavazás? Az pont, hogy demokratikus, nem? 18 éve vagyunk EU tagok, szerintem időről-időre simán belefér, hogy értékeljük az eddigi EU tagságot.
"-Nem szeretnék se halálbüntetést, se sorkatonaságot, se szibériai rabtartást, se semmit, ami autoriter államra emlékeztet"
A halálbüntetéssel nem csak úgy súlytanának valakit. Szerinted, ha valaki hidegvérrel megöli valamelyik családtagodat, az életet érdemel?
"-Mikor tele voltak a kórházak lélegeztetett betegekkel, akkor nekiállnak kampányolni az oltás és a maszk ellen. De több politikusok azért beoltatta magát."
Még maguk a szakemberek is eltérően nyilatkoztak a maszkhasználatról. Eleinte azt mondták annak aki nem beteg, annak nem kell. Sőt, eleinte még 3. meg 4. oltásról sem volt szó.
"Miért is baj a népszavazás?"
Az EU-tagság megszerzése és felmondása nehézkes (ld. Brexit), nem lehet pár évente minden tagnál eljátszani, hogy ki- vagy be lépegessenek, ahogyan épp diktálja a közvélemény. Vagy az a hosszú távú stratégiánk, hogy az EU-ban a helyünk, vagy az, hogy nem.
Akkor persze legyen népszavazás, ha a társadalomban van arra igény, és a népszavazás feltételeit teljesítik. (X időn belül Y aláírás, nem tudom a pontos feltételeket.)
"A halálbüntetéssel nem csak úgy súlytanának valakit."
Nem a gyerekgyilkosok élete miatt aggódok, csak tartok a visszaélésektől, ha az állam dönt élet és halál felett. Az én világnézetemben elég hatalom az államnak, ha a szabadságot vonja meg, az életet ne vonja meg az állam!
Egyébként nemzeti radikálisként gondolj csak bele, ha Budaházy Gy. nagyon-nagyon súlyos vádjaira (terrorizmus stb.) halálbüntetést is lehetővé tenne a btk!
"Még maguk a szakemberek is eltérően nyilatkoztak a maszkhasználatról. Eleinte azt mondták annak aki nem beteg, annak nem kell. Sőt, eleinte még 3. meg 4. oltásról sem volt szó."
Ez igaz és jogos. De a Mi Hazánk meg nevetséges háttérhatalmas konteokról beszél.
Összeesküvés elméletekben való hit
A folyamatos orosz seggnyalás
Eu, NATO ellenességük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!