Támogatnál egy olyan felvonulást, ahol melegek vonulnak de minden LMBTQ nélkül és nem Pride-nak hívnák?

#21 Istenem... te se fogtál fel semmit a kérdés lényegéből.
Amúgy meg ja, nem kötelez rá senki, hogy nézzem, de gondolom ha Mocskos b*zik-menetet hirdetne valaki nem lennél ennyire toleráns, hogy nem kell odanézni.

#23 Igen, ha nem vagy érintett.
Viszont érintett vagy, mert te is ebben az országban élsz, és amikor ilyen felvonulások vannak, az egy értékrendet közvetít a társasdalom felé, amit ha nem reagálunk le, akkor legitimáljuk.
Azzal se árt senki senkinek, ha kiül köztérre és elfogyasztja a saját székletét, mégse mondjuk azt, hogy ne nézzünk oda, sőt kihívjuk rá a rendőrt. Persze lehet, hogy ez neked belefér, de akkor nincs is miről beszélnünk.

Én elfogadom őket, és nem értem azt, hogy miért ne lehetne "legitimálni". Attól, hogy így vagy úgy küzdenek, mocskolódnak emberek a homoszexualitás ellen, az nem változtat a tényen, hogy létezik; és még csak nem is újkeletű jelenség.
Nem volt jó a székletevős példa. Mert ha bejelentenék a székletevők, hogy ők tömegesen felvonulnának, és erre kapnának is engedélyt, tudod engem akkor sem èrdekelne, ugyanúgy nem mennék oda, ugyanúgy nem nézném, - maximum magamban szörnyűlködnék!😅

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!