A munkanélküliekre mikor gondol már a kormány, hogy eltörölné a tb fizetési kötelezettséget?
Fidesz: Munkaalapu társadalomra gyur, nem támogatja a munkanélkülieket..ez van
Ha van, ha nincs, akkoris el kell menni dolgozni
Szerintem inkább a munkanélküli járandóság fizetését kellene 3-től 6 hónapra bővíteni.
6 hónap elég álláskeresésre, akkor is, ha kicsit válogatunk és nem vállaljuk el a legtrógerebb állást, ami szembejön.
Plusz, lehet privát biztosítást is kötni.
Ha már elvileg a család az első, de pont a gyerek miatt nem talál valaki állást, akkor számíthatna, hogy a másik fél dolgozik, mint más országokban.
A 3 hónap álláskeresésim lejárt, a 45 nap passzív is, mivel nem mindegy a munkaidő, mert vinni-hozni kell a gyereket, párom nem tudja, olyan a munkaideje, így nekem kellene egy nappalos munkahely, ami alig van, a fizetés másodlagos, csak lenne valami.
Nem igen járunk orvoshoz, a gyerek se beteges, mi nem igen terhelünk semmit, ha meg netalán kell, akkor kivárom a sorom, sose szidtam a rendszert. Szeretnék dolgozni, nem ezen múlik, de egyszerűen nem találok.
Azt nem veszi be a gyomrom, hogy nekem a 0 bevételemből, hogy gondolták, hogy fizessek havonta 8400-at? Nem jön ki a matek, a nincsből nem lehet befizetni, csak gyűlik az adósság :(
#8 Mert a gyereked sem járt soha orvosnál?Nem is fog?Nem a kórházban szültél? A gyerekeidnek "ingyen" van az eü, vagyis az adófizetők fizetik ki helyettetek, de az mindegy most.
A kérdés az, hogy meddig akarnád a munkanélküliségedre hivatkozva nem fizetni a "TB"-t? Amíg jár az álláskeresési járadék, addig+45 napig nem kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!