Tovább emelkedik a munkanélküliek száma, és még a legkeresettebb szakmában is 3 hónap+ az átlagos elhelyezkedési idő. A kormány miért nem segít?
"Magyarországon is nehéz betölteni a nyitott álláshelyeket, többek között ennek - és a kiválasztási folyamatok online térbe költözésének - köszönhetően ma már több mint 80 napba is telhet, amíg a toborzók megtalálják a megfelelő jelölteket a kiírt pozíciókra. Bár a piaci szereplők egymással is versenyt futnak a jelöltekért, az igény és a kínálat is elég változatos"
Magyarul már annyira túlképzés van informatikusokból is, hogy 3 hónapig válogathatnak a tengernyi jelentkező közül. Gondolom egy pályakezdő az legyen 20 éves 30 év tapasztalattal, mint minden más magyar szektorban.
A kormány miért nem segít az embereken ebben a mélyülő válságban?
Nem ismerem a piacot.
De azt tudom, hogy évek óta nem találunk munkatársakat. Aki jelentkezik az 0 releváns tapasztalattal rendelkezik, a pályakezdők meg a próbaidő véget se várják meg.
3-as: Nem én értem félre, hanem ők próbálják félremagyarázni.
3 hónapig válogatnak, annyi a jelentkező és annyira nagyon az elvárások. Ha valódi hiány lenne, lecsapnának mindenkire.
szerintem nem titok ez.
az eu által utalt sok milliárdos covid segély, az kell a fidesznek a 22es kampányra.
ezért senki semmit sem kap belőle, főleg nem átlag emberek, átlag állásvesztők.
plusz mivel a fidesz felvette ezt a szélsőjobbos maskarát, az hogy segítene a bajba jutott honfitársain az egy szociális dolog lenne.
a fidesz meg elutasít mindent ami szociális, mivel alapjaiban antiszociális és magyar ellenes.
ebből meg logikus eredő kérdés, hogy akkor hogyan tetszeleghet szélsőjobbként ha a saját országa lakosait sza rja le?
többek közt ezért veti meg orbánt a jobbos/ szélsőjobbos eu csoport is, mert egy igazi nácinak a hazája érdeke az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!