A munkanélküliek miért nem mennek dolgozni közmunkára?
Figyelt kérdés
Folyamatosan lehet hallani a médiumokban hogy a válság miatt munkanélküliség nőtt. A magyar kormány büszkén hirdeti tíz éve hogy a közmunka is munka és hogy az első lépés a munka világa felé. Ha én elmentem közmunkára akkor a mostani munkanélküli ellátásban részesülők is megtehetik.2021. ápr. 22. 07:22
1/23 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nem mennek? A munkanélküli támogatás 3 hónapig jár, utána aki nem talál mást, és nem tud megélni, az nyilván elmegy inkább oda, mint hogy éhen haljon.
2/23 anonim válasza:
Én voltam közmunkán, 20-30 éves korom között több helyen is dolgoztam, nem csak közmunkásként. De világ életemben a bűnözők voltak a példaképeim, és bár én nem vagyok bűnöző, de dolgozni már nem akarok. Én inkább segélyekért sorba állok és amúgy is világ életemben utáltam dolgozni. A munka szótól mindig rosszul voltam. Közveszélyes munkakerülő vagyok és eldöntöttem, hogy mások adójából akarok szép, hosszú életet élni, soha, de soha többet nem fogok dolgozni.
3/23 anonim válasza:
Nálunk a munkanélküli támogatás csak egy hónapig jár, mert nincs több keret rá. Sok a munkanélküli. Közmunkára csak az mehet, akit kiközvetítenek. Nem lehet rá jelentkezni.
4/23 anonim válasza:
Én tanulni is utáltam, dolgozni is utálok. Én inkább munkanélküliként élek és vidáman hallgatom a Tankcsapdát a kedvenc zenekaromat, meg TV-t nézek, meg idén nyáron veszek 4K-s nagy képernyős TV-t, meg PS4-es konzolt és harcolni fogok a Call of Duty-ban a fasiszta hordák ellen. Nekem ez a kötelességem. Amúgy a kötelesség szótól is rosszul voltam egész életemben. Veszek majd PS5-ös konzolt is és harcolok a komcsik ellen is. Nekem ennyi az élet 30 évesen.
5/23 A kérdező kommentje:
A tvben mondják mindig hogy munka nélkül ülnek otthon és várják a kormány által beígért segélyeket.
2021. ápr. 22. 07:55
7/23 anonim válasza:
Aki hajlandó dolgozni, az elmegy.
8/23 A kérdező kommentje:
6 ATV.
2021. ápr. 22. 08:09
9/23 anonim válasza:
A segélyeket otthon addig várják, amíg van tartalékuk, amiből megélnek. Ha elfogy, akkor elmennek közmunkára, ha jut nekik, persze.
10/23 anonim válasza:
Európa valamennyi országában korrekt segélyt adnak a munkanélkülinek. Nálunk is lehetne, elvégre ezért fizeti MINDEN munkavállaló 1,5 százalékot a béréből.
A jelenlegi aljas magyar kormány 3 hónapra vette le az elesett szerencsétlen emberek támogatását, és megalázó szemét közmunka programot hirdetett meg.
Aljas, undorító dolog, amit ez a kormány csinál.
Kedves kérdező, te értelmes ember vagy. Komolyan. Kevés olyan kérdező van, aki képes alanyt és állítmányt egyeztetni, vesszőt is használ és az igekötős igéket is pontosan írja le. Ehhez képest kiírtál egy eléggé demagógnak tűnő kérdést. BELEGONDOLTÁL MÁR, HOGY A MAGYAR ÁLLAM GEREBLYÉZNI KÜLDENE TÉGED IS, HA MUNKANÉLKÜLIVÉ VÁLTÁL?
köszönöm a figyelmedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!