Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hadsereghez & közmunkára...

A hadsereghez & közmunkára mehetnek a munkanélküliek? Ezt hogy kell érteni?

Figyelt kérdés

A szokásos reggeli rádióinterjúban Orbán azt mondta, hogy a hadsereg létszámát fel kell tölteni. Valami ilyesmit, ha nem is szó szerint. Utalt amunkanélküliekre és a hadsereg, közmunka kontextusaiban. A járvány miatt utcára kerülő munkanélkülieket a magyar katonaság felszívhatja, állami közmunka keretein belül?

Gondolok itt a kataszrtrófavédelmi feladatokra, útlezárásokra, maszk készítésére barakkokban, régi tönkrement katonai létesítmények felújítására, körlet takarításra.

Én fiatal vagyok. Nem sportolok, csak a filozófia interpretációinak alkalmazásaival foglalatoskodtam. Az iroda megszüntette a munkaviszonyom. Eddig csak aktát tologattam. Ilyen képzetteket is elvihetnek, akik nem végeztünk sosem kuli melót?

2020. máj. 8. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

"Eddig csak aktát tologattam."

Vagyis eddig semmilyen hasznos munkát nem végeztél, éppen ideje lesz elkezdeni.

2020. máj. 8. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Igen,a selejteket is felveszik.
2020. máj. 8. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Most, hogy már kezd kialakulni a félkatonai hunta, több katona kell, hogy igazi katonai huntává alakuljon az ország vezetése.
2020. máj. 8. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell leszólni, hogy nem hasznos?

Az irodában ha el kell végezni valakinek a papírmunkát. A munka az munka.

2020. máj. 8. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!