A Munkanélküliek ezt mikor kérhetik számon?
Figyelt kérdés
" nem lesz olyan ember Magyarországon, aki ne kapna állásajánlatot munkáltatótól vagy az államtól."2020. ápr. 27. 14:56
1/18 anonim válasza:
Kin akarnák számonkérni ezt a "munkanélküliek"?
Ki és mikor mondta ezt? Mi az amit mondott egészében - mert ez csak egy mondat része.
2/18 A kérdező kommentje:
Orbán Viktor szájából hangzott el. ma a parlamentben.
2020. ápr. 27. 15:04
3/18 anonim válasza:
Az is állás ajánlat, hogy közmunkásként mehetsz egy kórházba beteget mosdatni meg pelenkázni 47 ezerért.
Vagy mehetsz a Mészáros sertés telepére trágyázni.
Vagy szedhetsz gyümölcsöt idénymunkában.
A közmunkás nem csak füvet nyír a parkban, oda megy, ahova küldik.
Hja, hogy nyelvvizsgával, diplomàval, irodai tapasztalattal többet szeretnél? Bocsi, de mi ajánlottunk munkát, csak neked nem derogál.
Na, ezt így kell majd elképzelni.
4/18 A kérdező kommentje:
Ja, és ettől majd dübörög a gazdaság?!
2020. ápr. 27. 15:07
5/18 anonim válasza:
Ahogyan a 3as is írta a közmunka is munka. Azt az állam ajánlja. Nem nehéz teljesíteni, hogy éhbérért dolgoztatja majd az állam közmunkásként az embereket.
6/18 anonim válasza:
Én is bármikor tudok ilyen állásajánlatot adni ;)
7/18 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon akar az ember kaphat munkát max olyat amitől éhen hal. Ennyi.
8/18 anonim válasza:
Sajnos én is egyböl arra gondoltam, mint a 3-as...
9/18 anonim válasza:
Közmunka lesz, meg segédápolói munka kórházban, esetleg berukkolsz a Honvédséghez katonának. Meg idénymunka: paradicsomszedés, árvácska-ültetés.
10/18 anonim válasza:
Aktiv koru ellàtàst is kaphat 22800huf/ho.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!