Ki támogatja, hogy a munkanélküliek természetbeli segélyt kapjanak pénz helyett?
Én szívem szerint mindig is ezt csináltam volna, sőt nyugdíj vagy más szociális segélyek egy részét is így osztanám ki, hogy ne lehessen trükközni azzal hogy mire költik a szegények.
Jó lenne a hazai mezőgazdaságnak is, mert lenne egy fix piacuk. (mondjuk a minőségkontrollra ki kéne találni valamit, hogy ne szart kapjanak az emberek)
#5 aki a mostani helyzet miatt vált állástalanná az nem kell többet egyen?
Nem mondom, hogy ne kapjanak pénzt egyáltalán de azért sajnos általánosságban elmondható, hogy akit 1-2 hét alatt taccsra tett ez a válság az valószínűleg nem a legjobban tudja beosztani a fizetését.
(ugyanott dolgoztam egy sráccal, 1 év után én 1,4 milliót raktam félre ő meg 600 ezerrel tartozott és kaján kívül kiadása olyan ami tényleg létszükséglet lett volna egyikünknek se volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!