Mit szóltok ahhoz, hogy 550e Ft az átlagfizetés? Csak én nem tapasztalom így?:D
Nem tök mindegy, hogy mennyi az agyonreklámozott átlagfizetés, ha az adott személynek átlagon aluli?!
Bezzeg, ha a minimálbér lenne ennyi az egyéb árak növekedése nélkül... :,D
Én programozóként ennek majdnem a háromszorosát keresem bruttóban.
De látom hogy a többség, akik nem ilyen hiányszakmákban dolgoznak, jóval kevesebbet keresnek, gyakori a minimálbér ami tényleg annyi, nincs boríték... főleg ha nem Budapesten dolgozik az illető, hanem A PÁRT fellegváraiban vidéken...
Ezzel csak az a probléma, hogy az alkalmazottak bérét átlagolják, abba a vállalkozók nyeresége nem számít bele.
A legtöbben pont nem, mivel idejük sincs.
Ez a kisebbség. A legtöbb tanár abból él, amit az állam ad neki, és ezért nincsenek pályakezdő tanárok, mivel abból nem tudnak megélni a pályán addig, amíg kicsit is normális bért kapnak.
“ Amúgy mondtak valami olyasmit, hogy a katonáknak járó fegyverpénz dobta meg az átlagot, ami amúgy sok mindent elmond a módszertan minőségéről, hogy egyszeri jutattást havi jövedelembe számítanak bele.”
Az jó, mert akkor a következő hónapban majd széken visszaesik 10-20%-kal.
Jah, vicces lesz.
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy tényleg bevállalják-e vagy valami más módszerrel fognak trükközni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!