Budapest lehet az új Svájc ha végre kiválunk Magyarországból és nem hátráltat a vidék?
"Azért ne hasonlítsuk már össze engem aki irodában dolgozik diplomával a fővárosban meg egy vidékit aki eteti az állatokat meg szedi a zöldséget.. nem egy szint."
Ne is, mert a földművesek, állattartók többet érnek nálad, te beképzelt majom!
Egy őspesti.
A te csodás fővárosod nyeli el a vidék pénzét, az EU is csak azt nézi hogy ha jó valami akkor az lehet mégjobb is
az meg nem a mi hibánk hogy az ellenzéknek Magyarországról csak budapest jut az eszébe
Le sztetoszkóp várossal!!!!!
A VIDÉK JOBB,
ÉS MI, VIDÉKIEK, TÖBBEN VAGYUNK!!!!!!!!!
Úgy látom valami gond van a fejedben kedves kérdező,
A ha valaki vidéki akkor az nem azt jelenti hogy fideszes
A vidéken is van sok ellenzéki
Pl én sose értettem egyet a fidesz politikájával, az EUs pénzeket pedig pont hogy a főváros nyeli el mivel az unió sem azt nézi hogy ha valami nem jó akkor azon javítani kéne
Azt akarják hogy a csillogó sz*rt varázdoljanak a fővárosból
Aki külföldről jön ide az csak a fővárost látja de ha lejön ide vidékre akkor azt látja hogy te úr Isten mi ez a koszfészek.
Az egésznek aza lényege hogy az EUnak is rákellene jönnie arra hogy van vidék is
Az ellenzék meg tényleg abszolút nem ismeri el a vidéket
Az egész vidéki kampányuk abból állt hogy Gyurcsány lemerészkedett Kaposvárra aztán kész. (ott lakom)
Úgyhogy itt az ellenzék is valamennyire hibás
Azt meg nyilván nem én mondom meg hogy a fidesz a 8 általánossal rendelkező embereket lefizette krumplival
Amúgy csak a szegények szavaztak a fideszre, a vidéki szükebb rétegü gazdagabb emberek szavaztak az ellenzékre, itt is látszik hogy a kormány is csak Budapestben tud gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!