Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapest lehet az új Svájc ha...

Budapest lehet az új Svájc ha végre kiválunk Magyarországból és nem hátráltat a vidék?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 16:57
1 2 3 4 5
 41/45 qkker1 ***** válasza:
100%

"Azért ne hasonlítsuk már össze engem aki irodában dolgozik diplomával a fővárosban meg egy vidékit aki eteti az állatokat meg szedi a zöldséget.. nem egy szint."

Ne is, mert a földművesek, állattartók többet érnek nálad, te beképzelt majom!

Egy őspesti.

2022. ápr. 25. 19:55
 42/45 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Te sose voltál értelmiségi. És tényleg nem vagy egy szinten takarítóval állattartóval. Te jóval alattuk vagy . Meglátszik életedben nem jártál a fővároson kívül. Gps nélkül ki se találnál.
2022. ápr. 25. 20:05
 43/45 A kérdező kommentje:
Megbocsáss de minek mennék ki a fővárosból GPS-el? Ha én utazok valahova az repülőgéppel és külföldre, nem vidékre ahol egy normális étterem meg egy normális pláza nincs.. de sok helyen még aszfaltozott út sincs
2022. ápr. 25. 20:08
 44/45 anonim ***** válasza:
0%

A te csodás fővárosod nyeli el a vidék pénzét, az EU is csak azt nézi hogy ha jó valami akkor az lehet mégjobb is

az meg nem a mi hibánk hogy az ellenzéknek Magyarországról csak budapest jut az eszébe

Le sztetoszkóp várossal!!!!!

A VIDÉK JOBB,

ÉS MI, VIDÉKIEK, TÖBBEN VAGYUNK!!!!!!!!!

2022. okt. 22. 19:37
 45/45 anonim ***** válasza:
35%

Úgy látom valami gond van a fejedben kedves kérdező,

A ha valaki vidéki akkor az nem azt jelenti hogy fideszes

A vidéken is van sok ellenzéki

Pl én sose értettem egyet a fidesz politikájával, az EUs pénzeket pedig pont hogy a főváros nyeli el mivel az unió sem azt nézi hogy ha valami nem jó akkor azon javítani kéne

Azt akarják hogy a csillogó sz*rt varázdoljanak a fővárosból

Aki külföldről jön ide az csak a fővárost látja de ha lejön ide vidékre akkor azt látja hogy te úr Isten mi ez a koszfészek.

Az egésznek aza lényege hogy az EUnak is rákellene jönnie arra hogy van vidék is

Az ellenzék meg tényleg abszolút nem ismeri el a vidéket

Az egész vidéki kampányuk abból állt hogy Gyurcsány lemerészkedett Kaposvárra aztán kész. (ott lakom)

Úgyhogy itt az ellenzék is valamennyire hibás

Azt meg nyilván nem én mondom meg hogy a fidesz a 8 általánossal rendelkező embereket lefizette krumplival

Amúgy csak a szegények szavaztak a fideszre, a vidéki szükebb rétegü gazdagabb emberek szavaztak az ellenzékre, itt is látszik hogy a kormány is csak Budapestben tud gondolkodni.

2022. nov. 1. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!