Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapest lehet az új Svájc ha...

Budapest lehet az új Svájc ha végre kiválunk Magyarországból és nem hátráltat a vidék?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 16:57
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
6%
#24: Nem beszélve arról, hogy még Budapesten se sokkal nyert az ellenzék.
2022. ápr. 24. 20:10
 32/45 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Hát ez csak attól függ kinek mi az élet. Kocsival ami alap dolog már oda megy az ember ahova akar
2022. ápr. 24. 20:10
 33/45 anonim ***** válasza:
84%
#30: Én meg Pesten nem élnék. Éltem ott, és egy trágyadomb az egész az összecsövezett, összehúgyozott, összeszart aluljárókkal, a sok drogossal, ordítozó fiatallal, aki buli után az utcán okádik, a döglesztő szmoggal, a lepusztult lakótelepekkel, lakótelepi udvarokkal.
2022. ápr. 24. 20:12
 34/45 A kérdező kommentje:
Ez véget ér ha kitiltjuk a fideszeseket meg a vidékről ide jött zselléreket
2022. ápr. 24. 20:43
 35/45 tobas ***** válasza:
88%

"Nekem végem lenne ha valami vidéki faluban kéne élni , semmi élet semmi"

Ez csak a te alkalmazkodó képességet hiányáról árulkodik.

2022. ápr. 24. 20:57
 36/45 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem kellene embereket egymás ellen hangolnod - kérdező!

A városokban nem lenne mit enni, ha a vidéki emberek nem dolgoznának a szürke hétköznapokon. A vidéki ember számára viszont elérhetőek a városokban gyártott termékek, amelyekkel termelni is tud a vidéki ember és élhetőbbé, komfortosabbá is teheti vele az életét. A városok a városok környékén élő embereknek is adnak munkalehetőséget. Ezzel csak azt akartam tudatni veled, hogy nincs fontosabb és kevésbé fontosabb ember - úgy általában véve - egy társadalomban. Nem kellene gyökérnek lenned!

2022. ápr. 24. 23:06
 37/45 anonim ***** válasza:
81%
#36: a kérdező a tipikus városi, aki azt hiszi, hogy a csirkemell vagy karajszelet a tálcán terem a hűtőpultban. :-DDD
2022. ápr. 25. 09:59
 38/45 A kérdező kommentje:
Azért ne hasonlítsuk már össze engem aki irodában dolgozik diplomával a fővárosban meg egy vidékit aki eteti az állatokat meg szedi a zöldséget.. nem egy szint.
2022. ápr. 25. 18:08
 39/45 anonim ***** válasza:
69%
38: de éhen pusztulnál, ha az általad lenézett vidéki nem termeli meg a zöldséget...
2022. ápr. 25. 19:17
 40/45 A kérdező kommentje:

Attól még, hogy lenézem mindig lesz olyan amelyik csinálja hiszen vidéken nincs más munka , a takaritónőt is lenézem de attól még kitakarítja a WC-t utánam és ez mindig is így lesz

Nem egy szinten vagyunk itt csak erről van szó. És az a baj hogy az ilyen alsó népek döntik el a választást nem az értelmiségi emberek mint pl. én

2022. ápr. 25. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!