Budapest lehet az új Svájc ha végre kiválunk Magyarországból és nem hátráltat a vidék?
"Nekem végem lenne ha valami vidéki faluban kéne élni , semmi élet semmi"
Ez csak a te alkalmazkodó képességet hiányáról árulkodik.
Szerintem nem kellene embereket egymás ellen hangolnod - kérdező!
A városokban nem lenne mit enni, ha a vidéki emberek nem dolgoznának a szürke hétköznapokon. A vidéki ember számára viszont elérhetőek a városokban gyártott termékek, amelyekkel termelni is tud a vidéki ember és élhetőbbé, komfortosabbá is teheti vele az életét. A városok a városok környékén élő embereknek is adnak munkalehetőséget. Ezzel csak azt akartam tudatni veled, hogy nincs fontosabb és kevésbé fontosabb ember - úgy általában véve - egy társadalomban. Nem kellene gyökérnek lenned!
Attól még, hogy lenézem mindig lesz olyan amelyik csinálja hiszen vidéken nincs más munka , a takaritónőt is lenézem de attól még kitakarítja a WC-t utánam és ez mindig is így lesz
Nem egy szinten vagyunk itt csak erről van szó. És az a baj hogy az ilyen alsó népek döntik el a választást nem az értelmiségi emberek mint pl. én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!