Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapest lehet az új Svájc ha...

Budapest lehet az új Svájc ha végre kiválunk Magyarországból és nem hátráltat a vidék?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 16:57
1 2 3 4 5
 21/45 tobas ***** válasza:
100%

"ha kell akkor Budapest felett egy sávban még hozzácsatlakozunk Szlovákiához"

Na ez sem így működik, hogy kedvedre húzod a vonalakat. Budapest közigazgatási határain túl másra nem vonatkozna a független állam.

2022. ápr. 24. 18:16
 22/45 anonim ***** válasza:
58%
Kiválhattok, de csak ha előtte az összes cigányt odaköltöztetitek.
2022. ápr. 24. 18:21
 23/45 A kérdező kommentje:
A fideszeseknek nyilván el kéne hagynia az állam területét
2022. ápr. 24. 18:22
 24/45 mindentudó99 ***** válasza:
93%
Silány vidéki étel . Ezen jót röhögtem. Szinte bármit megadnak a Budapesti NORMÁLIS emberek csak hogy falusi baromfihoz tojáshoz sonkához pálinkához jussanak. Nem tudnék annxi állatot tartani otthon amit el ne hordanának. Jól meg is kérem az árát hamár finomat akarnak enni fizessenek mint a katonatisz. Azt meg csak mellékesen jegyezném meg hogy a választásokkal kapcsolatban a magadfajta mindíg a falusiakat szidja. Arról mélyen halgattok hogy a legtöbb városban egy két kivétellel mindenhol a fidesz nyert. Jól mondta az a balos fickó a neve most nem jut eszembe hogy nem a vidèkiek agya vannátmosva hanem a Budapestieké. Én ezt nem mondanám így de ő így fogalmazott saját magát is beleértve. A vidék és Budspest nem létezhet egymás nélkül
2022. ápr. 24. 18:43
 25/45 A kérdező kommentje:

Hát ne haragudj meg ha nem fogok adni egy vidéki véleményére főleg nem olyanéra aki állattartásból él..

Én kifejezetten külföldi élelmiszereket keresek a boltok polcain mert belőlem nem lesz eltartva a vidéki aki aztán két krumpliért eladja magát

2022. ápr. 24. 18:54
 26/45 anonim ***** válasza:
90%
Helyette eszel műanyaggal feltöltött tucatterméket, amivel hozzájárulsz a magyar termelők (és így végső soron vidék és a gazdaság) gyengítéséhez.
2022. ápr. 24. 18:57
 27/45 A kérdező kommentje:
Ha gyengül a vidék talán elgondolkoznak rajta hogy elkélne zavarni orbánt
2022. ápr. 24. 19:05
 28/45 anonim ***** válasza:
93%

25. 🤣🤣🤣🤣

Kár volt bezárni az opnit.

2022. ápr. 24. 19:25
 29/45 mindentudó99 ***** válasza:
89%
#25 Hát rajtad röhögni lehet tényleg. Neharagudj de nagyon buta ember lehetsz. Nem állattartásból élek csak azt adom el ami felesleg és nem fér be a 3 fagyasztóládába. Te meg egyed dacból a külföldit amiből bizonyítottan keletre silányabb at küldenek. Nem tudom ugyan ki vagy te hogy allattartót lemézel aki kilóra megvenne téged bármikor. Szeretnél te úgy élni anyagilag mint egy állattartó vagy mint egy paraszt gazda. Megjegyzem én is. De nem is tudom mit állok itt le vitatkozni inkább horgászom tovább itt az udvaromban a tavamban.
2022. ápr. 24. 19:55
 30/45 A kérdező kommentje:
Nekem végem lenne ha valami vidéki faluban kéne élni , semmi élet semmi
2022. ápr. 24. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!