Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek köszönhető, hogy nincs...

Kinek köszönhető, hogy nincs mezőgazdaságunk sem iparunk ? A " disznófejű nagyuraknak „ ? És mi van Paks 2-vel ? Az működik, vagy csak felépítettük és csak ott áll mint a stadionok ?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 07:42
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Miért vagyok idióta és provokátor ? Senkit nem szidtam, de ha valakinek van egy kis gazdasági és pénzügyi tapasztalása, akkor tudja, hogy ha valamit eladok de később szükségem lesz rá, akkor lehet, hogy csak drágábban tudom megvenni ! Ez nem provokáció ! Az aki ezt írta, nem tudom, hogy mit tanult ?

Elég újra felidézni a Wallstreet-i farkasok filmet, ahol ezt a példát egy tollal demonstrálják ! Ne erre mit lépsz ?

2022. ápr. 24. 12:40
 22/22 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy ha rám vagy másra becsmérlő szavakat mondunk azzal nem érvelünk ! Érvelni kell és akkor lehet kommunikálni !
2022. ápr. 24. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!