Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek köszönhető, hogy nincs...

Kinek köszönhető, hogy nincs mezőgazdaságunk sem iparunk ? A " disznófejű nagyuraknak „ ? És mi van Paks 2-vel ? Az működik, vagy csak felépítettük és csak ott áll mint a stadionok ?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 07:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Most, hogy újra emelik a hús árát, majd az lesz mint a 40-es években volt. Mesélték nekem, hogy voltak emberek akik eltűntek és nagy a valószínűsége, hogy megették őket. Nekem úgy mesélték, hogy Cegléd mellett volt ez az eset.
2022. ápr. 24. 08:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Idióta provokátor.
2022. ápr. 24. 08:35
 13/22 progizo ***** válasza:
100%

Igen, az 1989 utáni vadprivatizáció Antallék és Hornék ideje alatt sokat tett azért, hogy eltüntessék a magyar ipar és mezőgazdaság jó nevű vállalatait is ahelyett, hogy állami védelem alá helyezték volna azokat.

Nem is tudom, mi volt egyáltalán az elképzelésük ezzel kapcsolatban az akkori vezetőknek; volt-e egyáltalán hosszú távú stratégiájuk az ország vezetésére? Mert az addig rendben, hogy kézhez kapják a pénzt a vállalatokért, de miután már felélték ezeket az összegeket, akkor mi fog hasznot hajtani az államnak az adókon kívül?

Viszont arra sem emlékszem, hogy a többi párt részéről vehemens tiltakozás hallatszódott volna akkoriban a gazdaság ilyen mértékű önfelszámolása ellen: még az akkori "fiataldemokraták" sem mondták, hogy ezt nem így kellene, pedig Orbánék már akkor ott lebzseltek a Parlamentben. Igaz, ők akkor éppen SZDSZ-közeli párt voltak.

2022. ápr. 24. 09:33
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"Hol vannak a termőföldek ?"

Ne az Üllői út mellett nézelődj!

Tudod! Vecsés után. Azon a részen kezdődik ahová Ti nem mentek, mert ott már csak bunkó vidékiek vannak.

2022. ápr. 24. 09:38
 15/22 progizo ***** válasza:
0%

#14.: "Vecsés után. Azon a részen kezdődik ahová Ti nem mentek, mert ott már csak bunkó vidékiek vannak."

Mészáros Lölőék napszámosai?

2022. ápr. 24. 09:57
 16/22 A kérdező kommentje:
14-es ! Nos ! Attól, hogy Pesten élek, attól vidéki vagyok. Az 51-es úton haladok és régen napraforgó és más földek voltak, most csak gaz van ! Hol vannak a búzatáblák ? Az egész országot élelmiszerrel ellátó földek Vecsés után nem elegek !
2022. ápr. 24. 10:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézem a google maps tavaly áprilisi és augusztusi képeit az első körforgalomig, az út mindkét oldalán megművelt földek.
2022. ápr. 24. 11:16
 18/22 A kérdező kommentje:
Akkor miért az áremelés, ha mindennel el vagyunk látva ! Akkor semmi nem jön Ukrajnából és Oroszországból ! Akkor jó ! Akkor csökkenteni kell az árakat, hiszen mindenünk megvan ! Én meg aggódtam, hogy Angliába is kevesebb étolajat szabad csak venni, de akkor nálunk nincs korlátozás, HISZEN minden van itt !Akkor indulhat a buli !
2022. ápr. 24. 11:36
 19/22 anonim ***** válasza:
75%

"Kinek köszönhető, hogy nincs mezőgazdaságunk sem iparunk ?"

Azoknak, akik kiárusították az országot a globális nagytőkének.

2022. ápr. 24. 11:59
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
Antall kormány, Horn kormány. Úgy nagyjából. A többieknek már nem volt mit kiárusítani, onnantól már csak az jött, hogy az ország népét sanyargatják.
2022. ápr. 24. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!