Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki képviselők...

Az ellenzéki képviselők megsértődtek a népre? Nem veszik fel a mandátumot, csak ha nem látjuk őket...

Figyelt kérdés

Már a választási vereségtől kezdve ezt érzem. Ez az attitüd sugárzik a mentalitásukból a nyilatkozataikból; hogy nem kell az amit én akarok? Ilyen * vagy?

Most az, hogy nem mennek el a demokrácia ünnepére a parlament alakuló ülésére és a nép előtt megköszönik, hogy beszavazták őket a Parlamentbe azzal hogy előttünk átveszik a mandátumot, amivel felruháztuk őket, hanem majd csendben utána a színfalak mögött veszik fel, mert kell a 1.5M-os illetménnyel ez most nagyon mellbevágó. Erősíti ezt a sértődött hozzáállásuk. Más is ezt érzi ?

2022. ápr. 21. 10:12
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
nem
14 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%
Emlékszel arra az időre, amikor a fideszesek nem járta be a parlamentbe?
2022. ápr. 21. 10:18
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Úgy látom te sértődtél meg.
2022. ápr. 21. 10:22
 3/25 anonim ***** válasza:
79%
Most megsértődsz azon, hogy az ellenzéki képviselők megsértődnek?
2022. ápr. 21. 10:23
 4/25 A kérdező kommentje:
1@ mindegyik párt maradt mártávol üléstől, de a mandátumát mind felvette eddig a NÉP SZÍNE ELŐTT!
2022. ápr. 21. 10:29
 5/25 anonim ***** válasza:
82%
Vagy pl nem gondolják a demokrácia ünnepének a parlament megalakulasat és ezért bojkottaljak.
2022. ápr. 21. 10:43
 6/25 anonim ***** válasza:
28%

Ez egy szimbolikus lépés.

Nem gondolják, hogy az alakuló ülés a demokrácia ünnepe lenne.

Nyilván tisztességes választások és normális kormánypártok-ellenzék együttműködés esetén más lenne a kép.

2022. ápr. 21. 10:46
 7/25 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az a hiba, hogy egyáltalán felveszik... De ha már ennyire ragaszkodnak az értelmetlen parlamenti politizáláshoz, legalább VONULJANAK KI a teremből, amikor Orbán Viktor beszél!

A fidesz, arra hivatkozva, hogy diktátor, mindig kivonult, amikor Gyurcsány beszélt (egyet is értettem ezzel akkor is). Hát ha az diktatúra volt, akkor ez most micsoda?

Itt az ideje kivonulni minden Orbán-felszólalásnál!

2022. ápr. 21. 10:54
 8/25 Andizsuzsi ***** válasza:
85%

"Szerintem az a hiba, hogy egyáltalán felveszik..."

Azért van ebben az országban több, mint 3,5 millió ember, aki az ellenzéki listára szavazott. Ne köpjék már szembe őket azzal, hogy be sem mennek dolgozni. Tegyék meg, amit meglehet. Adjanak be módosítókat, mondják el, ha sz@r a törvényjavaslat, amit a kormány beterjeszt és legfőképpen tájékoztassák a szavazóikat arról, ami a parlamentben történik, mert egyébként honnan tudnák?

2022. ápr. 21. 11:07
 9/25 anonim ***** válasza:
37%

8-as, én ezt a fennálló rezsimmel való kollaborálásnak, fizetett (és jól fizetett) asszisztálásnak tekintem. Ha érdekel, mi történik a parlamentben, megnézem a közvetítést, köszi, nem kell egy ellenzéki képviselő elmesélje nekem.

A parlamentben nem történik semmi különben, egy Orbán Viktor nevű embernek a várbéli dolgozószobájában, felcsúti palotájában történik a magyar politika.

Aztán bemegy 135 "bátor" szavazógép, és átvisz mindent kétharmaddal, amit ez az ember egymaga eldöntött, olyan volumenű munkát végezve, amire egy nagyon egyszerű számítógépes programot meg lehet fillérekből írni:

(135 x igen) + (57 x nem) + (tökmindegyszer mihazánk) = Orbán Viktor

Ehhez mennek asszisztálni? Miért kell egy ilyen egyszemélyi autokráciát azzal legitimálni, hogy eljátszod jópénzért őfelsége ellenzékét?

Módosítók! :-))))) Ez jó! :-))))))

2022. ápr. 21. 11:34
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
9-es: Ha pl. Orosz Anna nem veszi fel a mandátumát, akkor 1 év múlva időközi választás lesz. Szerinted akkor induljon megint?
2022. ápr. 21. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!