Amúgy nem unja már az ellenzék, hogy úgy 2 havonta kap egy gumicsontot amin aztán jól megsértődik, duzzog a neten, meg esetleg elvánszorognak százan tüntetni, aztán végül úgysem lesz semmi, mert a többséget nem tudják átverni a balosok?
De.
Amivel foglalkozni kellene, arról meg se kép se hang.
Már rég az utcán kéne lenni a Pegazus miatt, de nem történik semmi.
Facebookon irnak 1-2 posztot.
Szánalmas az egész ellenzék.
Kicsivel sem jobbak mint a Fidesz, cserébe ostobábbak.
"Nem értem az ellenzéki szavazókat, ezek mindegyikéről kiderült, hogy kamu vagy ferdítés"
Nagyjából minden általad felsorolt ügy úgy vált igazzá, ahogy a kiinduláskor nézett ki. CEU elüldözve, MTVA láttán az észak-koreai TV-szerkesztők is csettintenének, rabszolgatörvény érvényben van, SZFE és Index vezetés lecserélve, Pegazussal bárkit lehallgathatnak.
Attól még, hogy neked az agymosó bayerzsótid meg a nyolcvanadrangú fiatalosch klónjai megmagyarázzák a Nemzet hasábjain, hogy ezek miért vannak mind-mind rendben, objektív nézőpontból még nem válnak azzá.
Valami nem válik attól még kamuvá, hogy téged személyesen nem érdekel, mert szolgalelkűségednél fogva fel sem merül benned, hogy az ilyen ügyekbe állampolgárként kellene, hogy beleszólásod legyen :) Ne vetítsd ki a személyes csicskaságodat másokra.
Vagy te dőltél be a másik oldal hazugságainak!
De tudod mit legyen a döntőbíránk a valóság!
Én nem hallottam még egyetlen emberről sem akit a "rabszolgatörvény " óta bármilyen hátrány ért volna, és éjjel nappal güriznie kéne. Akkor rabszolgaságba kerültek a munkások nem? 1-0 nekem
CEU Elüldözve? Érdekes még mindig működik csak kevesebb szakkal. De az is saját döntése volt, hogy a többit átvitte. 2-0 nekem
Index megszűnik, kormánypárti lesz stb. Index azóta is működik gyalázza a kormányt. 3-0 nekem
SZFE-n változott bármi az új vezetők miatt? Nem. 4-0 nekem
MTVA-ban a földön a hátán hempregő poloskát, akarom mondani szarházy ákost bántotta bárki is? nem. 5-0 nekem
Pegazus ügy bizonytíva lett? Nem. Izrael de még a Soros szervezetek is kénytelenek voltak elismerni hogy csak egy listáról van szó, ami nem hozható kapcsolatba a kormánnyal. 6-0
A valóság szerint nekem van igazam.
Mit tudnának tenni, ha birkákhoz beszél? Egyedül a netadót értették meg.
Se a magánnyugdíj, se az alkotmányos puccs során nem álltak az ellen mellé.
Megérdemli sorsát a sok birka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!