Ellenzékiek! : Ti is sírtok naponta?
Figyelt kérdés
Megnéztem ezt a videot és én is így érzek. LMBTQ ember vagyok. Még nem fedeztem fel milyen nemű is vagyok és látok embereket ugyanígy. El vagyunk nyomva. Nyugaton a férfiak még szülhetnek is törvénybe iktatva, itt pedig csak 1bites nem engedett. Elkeserítő 😪
https://www.youtube.com/watch?v=p7zU3pIJu9I
2022. ápr. 20. 16:52
11/26 anonim válasza:
"Még most is sírdogálok naponta. Nehéz ezt megemészteni" 🤣🤣🤣
12/26 anonim válasza:
Nincs bajom az LMBTQ emberekkel, csak azzal, amit néhányan csinálnak. “Nyugaton a férfiak még szülhetnek is törvénybe iktatva” én ezért szoktam sírdogálni. Szülhetnek, csak nem tudnak. Ennyire hülyék ott az emberek? Ok, lehetne nyitottabb a kormány, de azért van egy határ. Meg kell találni az arany középutat. 1-2 dolgon lazítani, de annyi. Ezért nem fogok oda költözni. Ha már költözök, inkább megyek Argentínába. Nem tudom, hogy komolyan beszélsz, vagy csak troll vagy, de ha nem vagy troll, akkor költözz ki a franciákhoz vagy Belgiumba. Vagy akár hova. Az a te világod, tuti élveznéd:) Senki sem állíthat meg.
13/26 anonim válasza:
16:46: Argentinában legális a melegházasság. Vigyázz, nem figyelsz, és a végén még elvesz egy transzi.
14/26 anonim válasza:
Igen? Jó hogy szólsz. Akkor oda, ahol nem legális. Mondjuk, tőlem házasodhatnak, kit érdekel? Csak gyereket ne fogadhassanak örökbe!
15/26 anonim válasza:
Sírok, zokogok. Másnap zokogok, aztán sírok, de max. a röhögéstől.🤣🤣
16/26 anonim válasza:
Már nem sírok a választások miatt. Már csak akkor sírok, amikor a boltban a sorok között járva végig nézek az árakon.
18/26 anonim válasza:
1. Jászberény óta kifejezetten nem sírok.
2. És ne taggeld hozzám a Gyurcsány nevet!!!
19/26 anonim válasza:
Igen minden nap reggel 7:20-22 között
20/26 anonim válasza:
Ezt a kérdést most egy buta fideszes irta ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!