Szerintetek, mi magyarok tényleg kihalófélben vagyunk?
Nem csak a magyarok fognak kihalni, hanem a fehér emberek. Persze, nem holnap, hanem még hosszú időbe telik, de a folyamat már láthatóan beindult. Illetve, a "fehér ember" kifejezés nem is annyira a rasszra értendő, hanem inkább a nyugati életstílust magáévá tevő népekre, viszont ezek leginkább fehér emberek. A nyugati világban elkényelmesedtek az emberek, mindent akarnak (hiszen már a reklámok is megmondták "mert megérdemled"), könnyű életet, szórakozást, sok pénzt, ebbe pedig nehezen fér bele a gyerek! Ha mégis vállalnak, akkor sokszor csak egyet, inkább csak azért, mert az a szokás (elvárás), hogy házasodjunk és gyerekünk legyen.
A világ más kultúráiban viszont még érték a gyerek, a család, kevésbé önző a társadalom.
Mivel náluk több gyerek születik, egyre többen lesznek hozzánk képest, mi meg lassan elfogyunk.
"A világ más kultúráiban viszont még érték a gyerek, a család, kevésbé önző a társadalom."
Bocs, hogy bele pofázok, csak azt mondanám el, amit én tudok, az afrikai kultúráról. Na ott biztos, hogy nem értékelik, a gyerekeket. Több oka is van annak, hogy így gondolom. Ne értsetek félre, nem vagyok rasszista, de bizonyos kultúrákkal nagy problémák vannak.
1. Ott a sex lényegében úgy megy, mint az állatoknál és lényegében nem védekeznek akkor sem, ha a már meglévő gyerekek sírnak, hogy éhen halnak, de azért csinálnak még 10 gyereket.
2. Ott olyan, a keresztény vallás, mint a középkorban, csak ott nem a nőket, hanem a gyerekeket tarják boszorkánynak és jobb esetben kidobják és az utcán élnek, a gyerekek. Rosszabb esetben forró machetével vagdossák meg őket, vagy a kedves keresztény pap, aki eredetileg kőműves volt, jó pénzért "kiűzi" a gyerekből, a démont.
A nemiszerv csonkítást és a gyermek katonaságot nem részletezem. Na el ne felejtsem, hogy ott van még, a többnejűség, mert egy pasinak kell 3-4, hogy legyen minél több pulya, de az nekem kérdés, hogy honnan lesz pénze, hogy minden pulyája és felesége ne dögöljön éhen. Úgy tudom, hogy ott a nők nem dolgoznak, csak a férfiak.
23, csak óvatosan a sztereotípiákkal, amíg nem éltél ott! Igen, az afrikai társadalom elmaradottabb szinten van, ezért is a több gyerek. Ám igenis értéket képviselnek, többféle szempontból is.
A keleti kultúrákra viszont nem lehet mondani, hogy elmaradottak lennének, mégis, ott a család mindenekelőtt fontos.
De akárhogy is, a nyugati kultúra van bajban, mert alacsony a születésszám. Csak idő kérdése, és a többiek túlnőnek minket.
24, igen sajnos a mai magyar? fiatalok hamarosan már csak angolul lesznek hajlandók beszélni.
És akkor tényleg kihal a magyarság, nem véletlen a mondás: "nyelvében él a nemzet".
Az angol azért (is) lehet világnyelv, mert egyszerű nyelv, pár nyelvtani szabály, a többi lényegében szókincs kérdése. A magyar lényegesen bonyolultabb, a végén már majd meg sem akarják tanulni, ha egymás között is tudnak angulul beszélni a gyerekek. Sajnos, hallottam már fiatalokat úgy nyilatkozni, hogy ők inkább angolul szeretnek beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!