Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek, mi magyarok...

Szerintetek, mi magyarok tényleg kihalófélben vagyunk?

Figyelt kérdés
Már egyszer megkaptam youtube-on, hogy én és a hozzám hasonló nők önzők vagyunk, mert nem tervezünk gyereket és ezt a kérdést azért raktam, a magyar politikába, mert az állam is ezt hangoztatja. Nekem van ezzel pár problémám, először is, az nem baj, ha 14 éves gyerekek szülnek, az viszont gond, ha egy 25 év alatti (férfi, nő, nem számít) önálló és nem tervez gyereket. A második, hogy konkrétan rá vannak kényszerítve, a fiatalok, hogy előre vállaljanak be minimum 3 gyereket, 1 házért (én örökölni fogok házat, nekem nem lesz ezzel problémám). Normális válaszokat várok, nem pedig utálkozást és okoskodást. Amúgy itt nem csak, a nőkről, hanem a férfiakról is szó van, ez a kérdés őket is ugyanúgy érinti.

2022. ápr. 19. 18:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Állítólag felnőtt ember vagy, old meg!
2022. ápr. 22. 17:23
 22/26 anonim ***** válasza:
5%

Nem csak a magyarok fognak kihalni, hanem a fehér emberek. Persze, nem holnap, hanem még hosszú időbe telik, de a folyamat már láthatóan beindult. Illetve, a "fehér ember" kifejezés nem is annyira a rasszra értendő, hanem inkább a nyugati életstílust magáévá tevő népekre, viszont ezek leginkább fehér emberek. A nyugati világban elkényelmesedtek az emberek, mindent akarnak (hiszen már a reklámok is megmondták "mert megérdemled"), könnyű életet, szórakozást, sok pénzt, ebbe pedig nehezen fér bele a gyerek! Ha mégis vállalnak, akkor sokszor csak egyet, inkább csak azért, mert az a szokás (elvárás), hogy házasodjunk és gyerekünk legyen.

A világ más kultúráiban viszont még érték a gyerek, a család, kevésbé önző a társadalom.

Mivel náluk több gyerek születik, egyre többen lesznek hozzánk képest, mi meg lassan elfogyunk.

2022. máj. 10. 19:47
 23/26 A kérdező kommentje:

"A világ más kultúráiban viszont még érték a gyerek, a család, kevésbé önző a társadalom."

Bocs, hogy bele pofázok, csak azt mondanám el, amit én tudok, az afrikai kultúráról. Na ott biztos, hogy nem értékelik, a gyerekeket. Több oka is van annak, hogy így gondolom. Ne értsetek félre, nem vagyok rasszista, de bizonyos kultúrákkal nagy problémák vannak.

1. Ott a sex lényegében úgy megy, mint az állatoknál és lényegében nem védekeznek akkor sem, ha a már meglévő gyerekek sírnak, hogy éhen halnak, de azért csinálnak még 10 gyereket.

2. Ott olyan, a keresztény vallás, mint a középkorban, csak ott nem a nőket, hanem a gyerekeket tarják boszorkánynak és jobb esetben kidobják és az utcán élnek, a gyerekek. Rosszabb esetben forró machetével vagdossák meg őket, vagy a kedves keresztény pap, aki eredetileg kőműves volt, jó pénzért "kiűzi" a gyerekből, a démont.

A nemiszerv csonkítást és a gyermek katonaságot nem részletezem. Na el ne felejtsem, hogy ott van még, a többnejűség, mert egy pasinak kell 3-4, hogy legyen minél több pulya, de az nekem kérdés, hogy honnan lesz pénze, hogy minden pulyája és felesége ne dögöljön éhen. Úgy tudom, hogy ott a nők nem dolgoznak, csak a férfiak.

2022. máj. 13. 08:37
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát a nyelvünk mindenképp, ha csak megnézed a rádióadók nevét magyar már szinte egy sincs, pedig Magyarországon vagyunk.
2022. máj. 13. 14:22
 25/26 anonim ***** válasza:

23, csak óvatosan a sztereotípiákkal, amíg nem éltél ott! Igen, az afrikai társadalom elmaradottabb szinten van, ezért is a több gyerek. Ám igenis értéket képviselnek, többféle szempontból is.

A keleti kultúrákra viszont nem lehet mondani, hogy elmaradottak lennének, mégis, ott a család mindenekelőtt fontos.

De akárhogy is, a nyugati kultúra van bajban, mert alacsony a születésszám. Csak idő kérdése, és a többiek túlnőnek minket.

2022. máj. 13. 17:37
 26/26 anonim ***** válasza:

24, igen sajnos a mai magyar? fiatalok hamarosan már csak angolul lesznek hajlandók beszélni.

És akkor tényleg kihal a magyarság, nem véletlen a mondás: "nyelvében él a nemzet".

Az angol azért (is) lehet világnyelv, mert egyszerű nyelv, pár nyelvtani szabály, a többi lényegében szókincs kérdése. A magyar lényegesen bonyolultabb, a végén már majd meg sem akarják tanulni, ha egymás között is tudnak angulul beszélni a gyerekek. Sajnos, hallottam már fiatalokat úgy nyilatkozni, hogy ők inkább angolul szeretnek beszélni.

2022. máj. 13. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!