Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek, mi magyarok...

Szerintetek, mi magyarok tényleg kihalófélben vagyunk?

Figyelt kérdés
Már egyszer megkaptam youtube-on, hogy én és a hozzám hasonló nők önzők vagyunk, mert nem tervezünk gyereket és ezt a kérdést azért raktam, a magyar politikába, mert az állam is ezt hangoztatja. Nekem van ezzel pár problémám, először is, az nem baj, ha 14 éves gyerekek szülnek, az viszont gond, ha egy 25 év alatti (férfi, nő, nem számít) önálló és nem tervez gyereket. A második, hogy konkrétan rá vannak kényszerítve, a fiatalok, hogy előre vállaljanak be minimum 3 gyereket, 1 házért (én örökölni fogok házat, nekem nem lesz ezzel problémám). Normális válaszokat várok, nem pedig utálkozást és okoskodást. Amúgy itt nem csak, a nőkről, hanem a férfiakról is szó van, ez a kérdés őket is ugyanúgy érinti.

2022. ápr. 19. 18:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%

"Én idegeneken nem ítélkezek, csak a hülye testvéremen, aki nem képes beosztani, a pénzt és most Ausztrál állampolgár."

Kedves Kérdező!!

Én sem ítélkezem senkin, csak mondtam! (írtam). Manapság az a trendi, hogy nem csinálok semmit, mert segg hülye vagyok, de 30 millás autó kell, és minimum 500 ezres telefon, valamint 20 évesen legalább 50 millás ház, természetesen medencével, ahol meglehetne rendezni egy EB világbajnokságot. És ha ezt nem kapom meg!! Elmegyek!! Erre én azt mondom!! Viszlát!! Természetesen tisztelet a kivételnek!!

Az állampolgárságról:

Manapság már bárki bármilyen állampolgár lehet a mai világban, ha másképp nem, akkor házassággal! Természetesen nem a kérdezőt szeretném differenciálni, csak ma már a lehetőségek elég széles skálán mozognak.

2022. ápr. 19. 19:46
 12/26 anonim ***** válasza:
52%
Igen. Soha nem álltunk ilyen közel a nemzethalálhoz, mint most. 10-15 év, és a cigányok lesznek annyian, hogy kiirtsanak vagy elüldözzenek innen minden magyart. Akinek sikerül külföldre menekülnie, az asszimilálódik, és az unokái már szinte biztosan nem fognak tudni magyarul.
2022. ápr. 19. 20:10
 13/26 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem érdekel, hogy számomra vadidegen emberek mit kezdenek, az életükkel, nekem nem éri meg rajtuk idegeskedni. Azt az energiát fontosabb dolgokba is fektethetem 🤷‍♀️

Csak, a testvérem idegesít, a hülyeségével. Amikor egy házban laktak velünk (ő, a sógor, plusz, a gyerekek) egy szó nélkül elhúztak, Apukám elintézte, a sógornak, a munkahelyet, baszott elmenni (bocs, a káromkodasért) pedig gyűjthettek volna, egy házra. Erre elhúztak, Győrbe, az ország másik felére, állítólag azért, mert, a tesóm félt, hogy csinál vele valamit, az, akivel régen megszökött és elvette mindenét, kirakta prostinak és elakarta adni, emberkereskedőknek.

Aztán Győrben hiába volt mindkettőnek munkahelye, úgy tűnik, hogy nem tudták beosztani, a pénzt, mert a tesóm Apukámtól kért kölcsön és persze Apukám nem kérte vissza, mert már nem is akar vele beszélni.

2022. ápr. 19. 20:18
 14/26 anonim ***** válasza:
40%

"Igen. Soha nem álltunk ilyen közel a nemzethalálhoz, mint most. 10-15 év, és a cigányok lesznek annyian, hogy kiirtsanak vagy elüldözzenek innen minden magyart. Akinek sikerül külföldre menekülnie, az asszimilálódik, és az unokái már szinte biztosan nem fognak tudni magyarul."

Komolyan nem értem mit képzeltek!!! Ne itt oszd az észt, hanem menj külföldre, ahol sokkal több "cigány" van a te szavaiddal!! Menj asszimilálódni, mert ugye aki kiment külföldre mindenki Ferrarival jött haza!! Ugye!! Nem így történt elmondanám!! Az unokahúgom német állampogár, és elmondta, hogy kataszrofális a helyzet a sok migránstól!! (Ezért vesztett Angele Merkel). Semmihez nem értenek, és orvos is van közte. Menj nyugodtan!!

Aki megszökött a hazájából úgy nevezték: disszidens!! Most is az, csak másképp hívják!!

2022. ápr. 19. 20:24
 15/26 A kérdező kommentje:
12/ Az a baj, hogy Orbán bevezette, a családit, hogy legyen minél több gyerek, de azt nem veszi figyelembe, hogy a cigányok, a családiért gyártják, a gyerekeket, bele, a nyomorba. A legtöbb cigány, akivel volt dolgom, iskolában, konkrétan követelőztek, hogy én milyen fősfény vagyok, mert nem akarok adni nekik valamit, mintha nekem kötelességem lenne, mindenemet odaadni. Az meg kész kabaré volt, hogy mindig tőlem loptak tanszereket, amiket, amúgy az Apám vett meg, az Erzsébet utalványból, amit gondolom ők is ugyanúgy megkaptak. Apukám egyedül nevelt, a belét kidolgoztak, ezek meg csak szaporodnak és lopnak (tisztelet, a kivétel)
2022. ápr. 19. 20:26
 16/26 anonim ***** válasza:
8 milliárd ember él a Földön, nem fog a fajunk kihalni.
2022. ápr. 21. 16:21
 17/26 A kérdező kommentje:
Ezt megmondhatnánk azoknak, a birkáknak, akik elhisznek mindent, a tv-nek és az Axióma csatornának. Utálom, ezt a manipulációt.
2022. ápr. 21. 16:50
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
#16 De igen, az emberi faj ki fog halni. Maradnak a négerek, a cigányok meg a pakik.
2022. ápr. 21. 16:57
 19/26 anonim ***** válasza:
TE manipulálsz a kérdéssel kérdező, ugyanis ezzel az evidenciával minden értelmes ember tisztában van.
2022. ápr. 21. 18:09
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem én manipulálok, hanem, a kormány. Az a legszomorubb, hogy sokan vannak, akik mindent elhisznek, csak mert, a tv-ben mondják.
2022. ápr. 22. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!