Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek, mi magyarok...

Szerintetek, mi magyarok tényleg kihalófélben vagyunk?

Figyelt kérdés
Már egyszer megkaptam youtube-on, hogy én és a hozzám hasonló nők önzők vagyunk, mert nem tervezünk gyereket és ezt a kérdést azért raktam, a magyar politikába, mert az állam is ezt hangoztatja. Nekem van ezzel pár problémám, először is, az nem baj, ha 14 éves gyerekek szülnek, az viszont gond, ha egy 25 év alatti (férfi, nő, nem számít) önálló és nem tervez gyereket. A második, hogy konkrétan rá vannak kényszerítve, a fiatalok, hogy előre vállaljanak be minimum 3 gyereket, 1 házért (én örökölni fogok házat, nekem nem lesz ezzel problémám). Normális válaszokat várok, nem pedig utálkozást és okoskodást. Amúgy itt nem csak, a nőkről, hanem a férfiakról is szó van, ez a kérdés őket is ugyanúgy érinti.

2022. ápr. 19. 18:21
A kérdező szavazást indított:
Nem vagyunk kihaló félben.
Igen, a magyarok kihalófélben vannak.
Nem tudom.
25 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
53%
Őszintén remélem, hogy kihalunk. Nézd csak meg a politikát, szerintem érteni fogod miért mondom ezt.
2022. ápr. 19. 18:30
 2/26 anonim ***** válasza:
86%

Igen, kihalunk, de az hogy kevés gyerek születik, az csak egy tényező.

A már megszületett és felnőtt emberek egy csoportja például valamiért menekül innen. Ó, és azt megnézte már valaki, hogy mondjuk a megszületett gyerekek mennyire betegednek meg a műkajáktól, és az elhanyagolástól stb stb?

2022. ápr. 19. 18:37
 3/26 anonim ***** válasza:
41%
Abban az èrtelemben igen hogy egyre több az idegen(angol) kifejezés a nyelvünkben.
2022. ápr. 19. 18:39
 4/26 anonim ***** válasza:
49%

#3:

És a sok boomer nem érti az angol kifejezéseket. Ő bajuk.

2022. ápr. 19. 18:43
 5/26 A kérdező kommentje:
1/ Én inkább, a politikusok kihalását kívánom, aránytalanul sok fizetést kapnak, a semmittevésért, Athénban eredetileg, a politikában való részvételért azért kaptak pénzt, hogy ne legyen kereset kiesésük azoknak, akik nem nemesek voltak, hanem, a politika mellet dolgozniuk is kellett. (Ezt csak, az érettségi anyagából tudom, máskülönben, azt sem tudnám, hogy egy domb oldalán tartották, a szavazásokat, nem egy csicsás parlamentben, amit szintén, a mi pénzünkből takarítanak)
2022. ápr. 19. 18:51
 6/26 Dávid ***** válasza:
34%

Azért ne legyünk már ilyen műveletlenek, hogy ne értsük meg az angolt a 21. században, főleg azt a néhány tucat szót, amit mindenki használ.

kóla, dezodor, program, monitor, parti, menedzser....mi a baj ezekkel a szavakkal?

Csak magyarosítva kell leírni a szavakat és annyi.

Amúgy azért halunk ki, mert innen mindenki kivándorol, de az osztrákokkal-csehekkel ellentétben nem engedünk ide senkit.

És most nem menekültekre gondolok. Egyedüla szerbek és ukránok jöhetnek korlátlan számban ide dolgozni.

2022. ápr. 19. 18:59
 7/26 anonim ***** válasza:
59%
Végig mégy pesten magyar feliratot szinte már sehol sem látsz.
2022. ápr. 19. 19:02
 8/26 anonim ***** válasza:
35%

"A már megszületett és felnőtt emberek egy csoportja például valamiért menekül innen."

Azért menekülnek, mert nyugaton zacskóhajtogatással milliókat akarnak keresni, mert máshoz nem értenek!!

2022. ápr. 19. 19:05
 9/26 A kérdező kommentje:

2/ Elmagyaráznád, hogy érted, a műkajákat, mert nekem eszembe jutottak, a McDonalds-hoz hasonló éttermekben árul "kaják" és, az instant, fagyasztott kaják. Bár minden tele van vegyszerrel, zöldség, gyümölcs, hús.

Én az elhanyagolást úgy képzelem el, hogy van 10 gyerek, egy olyan családban, ami, a nyomorban van és a szülők lusták dolgozni, ezért a családiért csinálnak gyereket. Volt olyen osztálytársam, akinek volt 8 kistestvére, ő volt, a legnagyobb lány, ezért segítenie kellett, a kistestvéreivel. Együtt játszottunk, ezért mindig elkaptam tőle, a tetveket, engem a védőnő állandóan csesztetett, a gyermekvédelmisek, meg Apukámat fenyegették (azzal szeretnek baszakodni, aki egyedül neveli, a gyerekét). Az a kislány, aki meg, a nyomorban nőtt fel, magasról le volt szarva, konkrétan, a kukából vette ki, más használt betétjét és, a kaját, hiába kapott ő is, a suliban. Ráadásul hiába szólt, a gyermekvédelmiseknek, hogy bántalmazza, a mostohaapja, elküldték azzal, hogy csak fiúzni akar. Igaz, hogy randizott, egy fiúval és egyszer falaznom kellett neki, mert, a mostohaapja nállunk kereste, egy randevúja után,de akkor is nagyívben leszarták, hogy él, vagy meghal.

2022. ápr. 19. 19:07
 10/26 A kérdező kommentje:

6,7/ érdekes infók, ezekről nem is tudtam.

8/ Én idegeneken nem ítélkezek, csak a hülye testvéremen, aki nem képes beosztani, a pénzt és most Ausztrál állampolgár.

2022. ápr. 19. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!