Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit kéne tennie végre az...

Mit kéne tennie végre az ellenzéknek, hogy győzni tudjanak?

Figyelt kérdés
Megpróbálták együtt, megpróbáltál külön, már mindent megpróbáltak mégis súlyosan veszítenek mindig
2022. ápr. 17. 08:30
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
75%
29. Hajrá, mondom, előre gyurcsányékkal. Amíg így van én pl. számba sem veszem, mint lehetőséget, teljesen vállalhatatlan. Gondolom nem volt elég 15 év ezt belátni.
2022. ápr. 17. 15:06
 32/41 anonim ***** válasza:
36%

#30-nak:

Emlékeztetnélek hogy pont Gyurcsány volt az 4 évvel ezelőtt, aki felvetette az összefogás szükségességét, és ő is hívta életre.

Fogjunk össze?

És ki legyen a miniszterelnök-jelölt?

Nem személyt kérdezek, hanem elvi megközelítést. Logikailag az összefogás legnagyobb szavazó-táborával bírónak kellene adnia, nem?

Tehát valszeg Gyurcsány, vagy Dobrev.

Karigeri itt nem oszt, nem szoroz. De ha gondolja, megpróbálhatja összemérni a támogatottságát Gyurcsányéval. Én meg fognék egy doboz popcornt, és nézném ahogy eljátssza a felmosórongy szerepét.

Nem vagyok elbizakodott, de ha Karigerinek bármi esélye lenne, akkor én mondanám először hogy Gyurcsány vonuljon vissza!

2022. ápr. 17. 15:11
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
32: ha most nem lesz tényleges összefogás és köpködtök egymásra még 2-3 évig, majd félévvel a választások előtt "összefogtok", akkor garantált a fidesz győzelem. Ha ezt még egyszer meg meritek csinálni, el se megyek szavazni. Mert akkor ti tényleg azért vagytok, hogy ellenzékből politizáljatok. Sokan sírtak a választások után, nektek meg kényelmes az ellenzéki politizálás? Vagy összefogtok záros határidőn belül, vagy takarodjatok a büdös fr@ncba. Egy ballib szavazó
2022. ápr. 17. 15:22
 34/41 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos már az sem segít, ha összefognak. Én pl. soha többet nem fogok olyan összefogásra szavazni, amelyiknek a Gyurcsány párt is a része. Őt viszont nem lehet megkerülni, tehát részemről nem marad más, mint hogy nagy ívben elkerülöm a szavazóhelyiségnek még a környékét is.
2022. ápr. 17. 15:32
 35/41 anonim ***** válasza:
39%
DK-s, én is ezt csináltam jó ideig, amit te, mert én is DK-s vagyok, és igyekeztem meggyőzni az igazamról embereket, de semmi értelme, csak a falnak beszélsz.
2022. ápr. 17. 15:41
 36/41 anonim ***** válasza:
78%
Azt tudom mondani, mi tudjuk DK-sok hogy mi legalább összehoztuk magunknak. A többiek meg csak csinálják. Meglátjuk, mire fognak menni.
2022. ápr. 17. 15:43
 37/41 anonim ***** válasza:
93%
Vergődnek mert egy 2%-os pártot nem bírnak összehozni :D
2022. ápr. 17. 15:47
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Gyurcsánynak mindig lesz annyi fanatikus rajongója, hogy más ellenzéki párt ne rúgjon labdába, és sose lesz annyi, hogy választást tudjon nyerni.

Nekem ez így pont megfelel. Egyébként megkockáztatom, neki is.

2022. ápr. 17. 18:32
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
DK-s: azt hiszem hálásak lehetünk Ferinek az elmúlt 12 évben elvégzett munkájáért, és előre azért is, amit a következő 12 évben fog elvégezni! Köszönjük Ferenc, köszönjük DK-s szavazók!
2022. ápr. 17. 19:20
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
GYF nélkül már több esélyük lenne.
2022. ápr. 18. 01:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!