Mit kéne tennie végre az ellenzéknek, hogy győzni tudjanak?
"MZP még a DK-s szavazókat is megosztotta. De Gyurcsány vagy Dobrev eleve biztosította volna a DK, vagyis a legnagyobb ellenzéki párt ÖSSZES szimpatizánsának a szavazatát."
A probléma az, hogy a jobbikos szavazók hiányoztak vidékről. És ők nem fognak egy olyan formációra szavazni, amiben Gyurcsány és a pereputtya benne van. A DK szavazók 99%-a leszavazott az összefogásra, ebben biztos vagyok! Rossz helyen keresed a hibát, pedig már kiderült, hogy mi volt a hiányzó láncszem a legutóbbi választás során!
Ismét #7-nek:
És a megfogalmazásod árulkodó!
"Kezdődjék a tánc!"
Te is elismered, hogy "tánc" csak akkor kezdődne igazán! XD
#11-nek:
Ne legyél biztos abban a 99%-ban!
Én párttagként sem mentem szavazni, pedig delegált SZSZB tag voltam.
"Te is elismered, hogy "tánc" csak akkor kezdődne igazán! XD"
Jó lenne, jöjjön Gyurcsány, nem kell rejtegetni! Ha ez a tanulság az elmúlt 12 évből, akkor nosza, legyen 20 év Fidesz 2/3!!!
"Én párttagként sem mentem szavazni, pedig delegált SZSZB tag voltam."
És akkor egy áruló osztja itt az eszet, hogy mi volt a baj az összefogással? Lehet, hogy az volt a baj, hogy olyan embereket próbáltak meg képviselni, mint Te :)
A szavazóik érdekeit kellene szem előtt tartaniuk.
Mondjuk arra ott a fidesz.
Így legalább nem nehéz a döntés.
Ismét #11-nek:
A DK-ban teljesen tiszteletben tartják a magán-véleményt, ezért mindenki azt tesz amit akar.
Én biztos vagyok benne, hogy a szimpatizánsok legalább felének hiányzott a szavazata. Rengetegen voltak akik szimpatizánsok voltak, de annyira rühellték MZP-t, hogy inkább nem szavaztak. Mint én is.
#15-nek:
Azt a diktatórikus elvárást tartogasd a fideszeseknek. Nálunk nincs központi direktíva amit ha nem követsz, akkor ....
Mindenki tudja hogy nem szavaztam, azt is hogy miért, de nem a hibáztatásra összpontosítanak. És én is tudom hogy kik azok a párttagok akik szintén nem szavaztak. Ha már PÁRTTAG szinten olyan arányok vannak amit én ismerek, akkor mi lehetett SZIMPATIZÁNS szinten?
Én MZP-t árultam el, nem a DK-t. Nem összefogás-párttag vagyok, hanem DK-párttag. Ne keverjük a fogalmakat!
"Én biztos vagyok benne, hogy a szimpatizánsok legalább felének hiányzott a szavazata."
Akkor ne csodálkozzatok rajta, hogy a jobbikosok sem szavaztak az összefogásra, ha már a szektán belül is széthúzás volt!
"tiszteletben tartják a magán-véleményt"
Csakhogy közösen megszavaztátok, két fordulón keresztül, hogy ki legyen a közös jelölt. Ez a többség akarata volt és neked ezt tiszteletben kellett volna tartanod, mert egy demokratikus szavazás eredménye volt.
Miféle "összefogás" volt ez, miféle emberek vagytok ti? Addig csapatjáték van, amíg úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, de egyébként hátba döföd a másikat?
Kezdem úgy érezni, hogy jobb is, ha nem egy olyan párt vezeti Magyarországot, ami ilyen embereket képvisel, mint Ti, kedves DK-sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!