Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit kéne tennie végre az...

Mit kéne tennie végre az ellenzéknek, hogy győzni tudjanak?

Figyelt kérdés
Megpróbálták együtt, megpróbáltál külön, már mindent megpróbáltak mégis súlyosan veszítenek mindig
2022. ápr. 17. 08:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
81%

"MZP még a DK-s szavazókat is megosztotta. De Gyurcsány vagy Dobrev eleve biztosította volna a DK, vagyis a legnagyobb ellenzéki párt ÖSSZES szimpatizánsának a szavazatát."

A probléma az, hogy a jobbikos szavazók hiányoztak vidékről. És ők nem fognak egy olyan formációra szavazni, amiben Gyurcsány és a pereputtya benne van. A DK szavazók 99%-a leszavazott az összefogásra, ebben biztos vagyok! Rossz helyen keresed a hibát, pedig már kiderült, hogy mi volt a hiányzó láncszem a legutóbbi választás során!

2022. ápr. 17. 09:57
 12/41 anonim ***** válasza:
83%

Ismét #7-nek:

És a megfogalmazásod árulkodó!

"Kezdődjék a tánc!"

Te is elismered, hogy "tánc" csak akkor kezdődne igazán! XD

2022. ápr. 17. 09:58
 13/41 anonim ***** válasza:
83%

#11-nek:

Ne legyél biztos abban a 99%-ban!

Én párttagként sem mentem szavazni, pedig delegált SZSZB tag voltam.

2022. ápr. 17. 10:00
 14/41 anonim ***** válasza:
68%

"Te is elismered, hogy "tánc" csak akkor kezdődne igazán! XD"

Jó lenne, jöjjön Gyurcsány, nem kell rejtegetni! Ha ez a tanulság az elmúlt 12 évből, akkor nosza, legyen 20 év Fidesz 2/3!!!

2022. ápr. 17. 10:01
 15/41 anonim ***** válasza:
68%

"Én párttagként sem mentem szavazni, pedig delegált SZSZB tag voltam."

És akkor egy áruló osztja itt az eszet, hogy mi volt a baj az összefogással? Lehet, hogy az volt a baj, hogy olyan embereket próbáltak meg képviselni, mint Te :)

2022. ápr. 17. 10:02
 16/41 anonim ***** válasza:
79%

A szavazóik érdekeit kellene szem előtt tartaniuk.

Mondjuk arra ott a fidesz.

Így legalább nem nehéz a döntés.

2022. ápr. 17. 10:02
 17/41 anonim ***** válasza:
74%
13 te tudsz számolni?
2022. ápr. 17. 10:04
 18/41 anonim ***** válasza:
82%

Ismét #11-nek:

A DK-ban teljesen tiszteletben tartják a magán-véleményt, ezért mindenki azt tesz amit akar.

Én biztos vagyok benne, hogy a szimpatizánsok legalább felének hiányzott a szavazata. Rengetegen voltak akik szimpatizánsok voltak, de annyira rühellték MZP-t, hogy inkább nem szavaztak. Mint én is.

2022. ápr. 17. 10:04
 19/41 anonim ***** válasza:
22%

#15-nek:

Azt a diktatórikus elvárást tartogasd a fideszeseknek. Nálunk nincs központi direktíva amit ha nem követsz, akkor ....

Mindenki tudja hogy nem szavaztam, azt is hogy miért, de nem a hibáztatásra összpontosítanak. És én is tudom hogy kik azok a párttagok akik szintén nem szavaztak. Ha már PÁRTTAG szinten olyan arányok vannak amit én ismerek, akkor mi lehetett SZIMPATIZÁNS szinten?

Én MZP-t árultam el, nem a DK-t. Nem összefogás-párttag vagyok, hanem DK-párttag. Ne keverjük a fogalmakat!

2022. ápr. 17. 10:09
 20/41 anonim ***** válasza:
0%

"Én biztos vagyok benne, hogy a szimpatizánsok legalább felének hiányzott a szavazata."

Akkor ne csodálkozzatok rajta, hogy a jobbikosok sem szavaztak az összefogásra, ha már a szektán belül is széthúzás volt!

"tiszteletben tartják a magán-véleményt"

Csakhogy közösen megszavaztátok, két fordulón keresztül, hogy ki legyen a közös jelölt. Ez a többség akarata volt és neked ezt tiszteletben kellett volna tartanod, mert egy demokratikus szavazás eredménye volt.

Miféle "összefogás" volt ez, miféle emberek vagytok ti? Addig csapatjáték van, amíg úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, de egyébként hátba döföd a másikat?

Kezdem úgy érezni, hogy jobb is, ha nem egy olyan párt vezeti Magyarországot, ami ilyen embereket képvisel, mint Ti, kedves DK-sok!

2022. ápr. 17. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!