Itt az ideje elzárkóznia az ellenzéknek?
Eddig sem csináltak más főleg azért mert a nép nem adott nekik felhatalmazást. A választások utáni hatba szúrások után most érthető is.
Egyetlen pozitívuma van ennek a választásoknak, elértük, hogy ilyen Jakab, Dobrev-Gyurcsány, Vadai Ágnes, Kunhalmifélék többet soha a büdös életbe ne kerülhessenek még a hatalom közelébe se és ez egy nagyszerű hír!
Nem.
A fejükre kell olvasni mindent, hogy nyoma legyen.
12 év gyalázatos sértegetései után most szeretnétek dörgölődzni?
A problémáinkat meg majd megoldjuk magunk.
Miért, mégis mit várnál az ellenzéktől?
Olyan ál interpellációkat amikkel a kormánypárti képviselők majomkodnak?
Alákérdezést, mint a Kossuth rádióban Nagy Katalin?
Úgy-úgy.
Aztán ha nyer megint a Fidesz, mondhatod, hogy nem is ismersz Fideszest, biztos csalás.
A pofára esés receptje.
#8. "Miért, mégis mit várnál az ellenzéktől?"
Nézd. Ha úgy közelítem meg a dolgot, hogy továbbra is a Fideszt szeretném hatalmon látni, akkor az a válaszom, hogy ugyanazt, mint eddig. :)) Esetleg gondoljátok végig, hogy mi a célotok, de legutóbbi értesüléseim szerint mintha az ellenzék nem azért küzdene, hogy Viktor nyerjen...aztán lehet én látom rosszul, és hozzám más internet van bekötve.
De itt egy tipp, tessék: iszonyatosan sürgősen hagyjátok abba az "intelligens, felvilágosult, világlátott, képzett, művelt, européer, baloldali/liberális" vs. "buta, birka Fideszhívő szaros gumicsizmás, krumplival megvásárol tanyasi parasztok" narratívát, mert ennél károsabb a világon nincs. Ha ennyit meg tudtok tenni a következő négy évben, sokat lendítetek a saját ügyeteken. De ha nem, hát nem. Erős kétségeim vannak, de szerintem próbáljátok meg mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!