Fekete-Győr András több szavazatot hozott volna az ellenzéknek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 12:06
2/10 anonim válasza:
Nem hiszen, biztos kitaláltak volna ellene is valami lejáratókampányt.
3/10 anonim válasza:
Nagyon lebőgött az előválasztáson. De ezt, amit MZP összehozott, bárki felülmúlta volna.
4/10 anonim válasza:
Én bírtam a csávót, ő legalább vicces volt.
5/10 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy a a következőképp jártak volna a legjobban az Összefogás szavazók:
Fegyőr < Dobrev < Jakab < MZP < Karácsony
MZP sokkal jobb is lehetett volna, de elbaltázta.
6/10 anonim válasza:
Hát ennél??
Ennél rosszabb már nem nagyon lehetne.
Talán már csak az, ha a Mi Hazánk is beérte volna öket.
7/10 anonim válasza:
Nem hiszem. Megfigyelhető, hogy a magyar szavazók többsége inkább centrista vagy jobboldalú beállítottságú. Fekete-Győr András pedig nagyon liberális, nemhogy több szavazatot nem kapott volna, de lehet még ennyit se. Amúgy se egy túlságosan népszerű politikus az országban.
8/10 anonim válasza:
Szerintem pedig de, MZP ellen a saját mondatait hozták fel, FGYA nem mondott volna ilyeneket.
9/10 anonim válasza:
Nagyon el lehetsz keseredve, ha már ilyeneken gondolkozol.
10/10 anonim válasza:
"FGYA nem mondott volna ilyeneket."
Nem-e? Atomerőmű, elektromos roller. Nézz utána, ha nem hallottál róla. FGYA-t egyszerűen a többség nem tudta volna komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!