Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt az ideje elzárkóznia az...

Itt az ideje elzárkóznia az ellenzéknek?

Figyelt kérdés
Ellenzékiként van még bármi értelme megpróbálni párbeszédet folytatni a Fideszesekkel? Akár itt, akár facen, bárhol. Nem jobb, ha rájuk hagyunk mindent és hagyjuk, hogy megoldják a problémákat, ha már övék az ország?

2022. ápr. 5. 13:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%

Biztos félreérthetően fogalmaztam. Politikailag mit várnál az ellenzéktől?

Csináljanak úgy mintha mindenki a Hazafias Népfront jelöltjeként jutott volna a parlamentbe?

2022. ápr. 5. 14:17
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Nézd kedves kérdező.

Itt a GYk n sokszor próbáltam Fidesz szavazóként elmondami nektek a véleményem. Nagyképűség nélkül mondom, nekem lett igazam, de ez most mindegy.

Leírtam, hogy miért nem szabad Gyurcsánnyal szövetkezni, ekéztem eleget Jakab faparaszt Pétert, elmondtam, hogy nincs matek a politikában, folyamatosan elmondtam, hogy MZP miért alkalmatlan erre a feladatra, elmondtam, neki utána, ha veszít, megy a szemétdomra, stb .

Te/ ti pedig egyfolytában hülyének, egybitesnek, agyhalottnak, fide$$nxiknek, stb tituláltatok.

Javaslom, hogy ha már a választás kapcsán " leváltottuk" nektek az ellenzéket, innentől kezdve ne azon gondolkozz, hogy megint a hülye Fideszesek, meg hogy elhatárolódni kell.

Nektek a saját főnökeitektől kell elhatárolódni, azt mi nem tudjuk megtenni, mert sosem hittünk nekik.

Az a helyzet, hogy ha te/ ti minden választást a Fudeszgyűlöletre, Orbánfóbiátokra építitek, akkor megint ez lesz a vége, hidd el.

Nem kérem, hogy szeresd Orbán Viktort, de legalább próbáld megérteni. Azért vegyétek észre, hogy pozitív dolgok sokasága is történt ám 12 év alatt...de legfőképpen a SAJÁT házatok tájékán söprögessetek.

Ezt tényleg jószándékkal mondom.

2022. ápr. 5. 14:18
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

#11. "Biztos félreérthetően fogalmaztam."

Egyáltalán nem, csak amit írtál, azt én döntően sajnos leszarom. A tanácsaim állnak, és segíthetnek legközelebb a győzelemben, pedig ez nekem egyáltalán nem érdekem, csak ilyen jófej vagyok. :) A komplett ellenzékre, politikusokra és választókra egyaránt vonatkozik, amit írtam.

Amúgy van ám az ellenzék előtt egy olyan opció is például, hogy nem veszik fel a mandátumot. Akarsz fogadni, hogy melyiknek lesz gerince ehhez? :))

2022. ápr. 5. 14:21
 14/19 anonim ***** válasza:
4%
2022. ápr. 5. 14:29
 15/19 felkelhetetle ***** válasza:
63%

14

Ha nem hagytok fel ezzel a ,,ittmindenszarmásholmindenjobb" mentalitással, csoda, hogy a Fidesznek nincs 4/5-de.

Ez a magyar gyűlölő mentalitás, amit ez a kitudja milyen érdekeket szolgáló újság tanúsít, soha nem lesz meggyőző Magyarországon. :)

2022. ápr. 5. 14:34
 16/19 anonim ***** válasza:
4%

Az nem orbánfóbia, ha Orbánt kell legyőzni, ezért ellene folyik a küzdelem.

2022. ápr. 5. 14:46
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

Ez párbeszéd szerinted? Velem tök jól lehetne beszélgetni, de nem így , nem ebben a stílusban. Sokszor kifejteném amit gondolok, de inkább nem teszem, mert azonnal buta, iskolázatlan , agymosott vidéki suttyó,birkának lennék titulálva. Pedig egyik sem vagyok. Sőt még tv előfizetésem sincsen, így behíradózva sem vagyok , és hosszú órákat szenteltem arra, hogy az ellenzéki jelöltekkel készült videókat megnézzem. Képzeld még a népszavazási kérdőívet is érvénytelenül töltöttem ki. Mégis jobbra húztam .

Aki el akar zárkózzon csak el. Ennyit a híres elfogadásról.

2022. ápr. 5. 14:48
 18/19 anonim ***** válasza:
64%

Igazad van, jó itt Fideszest látni!

2022. ápr. 5. 14:58
 19/19 anonim ***** válasza:
91%

16# az oké, le akarjuk egymást győzni.. de az nem mindegy, hogy mi vezérel pl egy szavazásnál.

Az ellenzéki szavazók döntő része egy fakanalat is megválasztana miniszterelnöknek, annyira Orbánfóbiás!! Itt van a baj.

Te/ ti a gyűlölettől vezéreltek vagytok, mi meg a közös ( akár vitatható) értékrendünk, gondolkodásunk , hitünk által.

Ti ezért buktok el... MOST meg mit olvasok két nappal a fantasztikus ellenzéki összefogás óriási veresége után, ti azt mondjátok, hogy el kell zavarni Gyurcsányt, Jakabot, stb.... hát kik miatt a boss Gyurcsány a 2010- és óriási bukta óta???

Talán a Fidesz szavazó miatt van még a politikai közéletben? Talán miattunk b@szta át az egész összefogást.... azért gondolkodjatok is néha!!!

2022. ápr. 5. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!