Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit kéne tennie végre az...

Mit kéne tennie végre az ellenzéknek, hogy győzni tudjanak?

Figyelt kérdés
Megpróbálták együtt, megpróbáltál külön, már mindent megpróbáltak mégis súlyosan veszítenek mindig
2022. ápr. 17. 08:30
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
19%

#20-nak:

Tiszteletben tartottam, és MZP propagandát folytattam. Ez, mondjuk úgy, a "munkám" volt.

De nem keverem a magánéletet a munkával. Mint magánember, azt teszek amit akarok. Nincs elvárás, és van saját véleményem. Nem kell a számba köpni, hogy nyálam legyen.

Ha szerinted a legnagyobb támogatottsággal bíró ellenzéki párton belüli megosztottsággal kell indítani egy kampányt, akkor nem vagy egy IQ-bajnok.

Nem szabadott volna megtartani az előválasztást. Az összefogáson belüli erőviszonyok alapján kellett volna eldönteni hogy kit indítanak, az pedig Dobrev lett volna.

És máris úgy indult volna a kampány, hogy a DK teljes párttagsága és teljes szimpatizánsi köre teljes mellszélességgel ott áll mellette!

Így viszont még a párttagok is xartak bele. Nem beszéltek ellene, de maguktól nem szívesen mozdultak. És így meg volt baxva az egész!

A Facebook csoportomban én is töröltem például az MZP ellenes posztokat, de mivel a véleménnyel egyet értettem, ezért a posztolót már nem tiltottam! Nem lett volna erkölcsi jogom!

Képes vagy ebből bármit is felfogni?

2022. ápr. 17. 10:22
 22/41 anonim ***** válasza:
19%

Én nem vagyok dk-s, csak balliberális.

1. Mzp-t nem az ellenzéki szavazók szavazták meg, hanem a fidelitas. Ezt már az előválasztás után lehetett tudni.

2. Aki itt gyurcsányozik és ellenzékinek nevezi magát, az látens fideszes vagy mi hazánkos. Akikhez nekünk semmi közünk. Egy átlagos balliberális embernek nincs baja gyurcsánnyal. Az elmúlt 12 évben nem gyurcsány miatt veszítettünk, hanem azért mert nem volt egységes az ellenzék. Ez a megosztottság továbbra is a fidesz érdeke.

3. Én balliberálisként elvárom, hogy a momentum és karácsony jusson dűlőre a dk-val és vica versa. Elvárom, hogy elhatárolódjanak mzp-től, akihez szintén semmi közünk, nem is volt soha.

Szóval semmi baj a gyurcsányozással, de az ilyen ne nevezze magát itt ellenzékinek, mert nem az.

2022. ápr. 17. 12:13
 23/41 anonim ***** válasza:
20%
DK-s, én értelek. Én is egyetértek veled. Csak rohadt erős az ellenszél. Mi kisebbségben leszünk mindig.
2022. ápr. 17. 12:31
 24/41 anonim ***** válasza:
0%
Találni valami hiteles embert akit nem a cia fizet, kirúgni gyurcsányékat, kellene valami értelmes gazdasági program illetve idegen érdekek helyett képviselhetnék a magyart is. Sose fogják összehozni.
2022. ápr. 17. 14:04
 25/41 anonim ***** válasza:
0%

#23-nak:

Az ellenzékben nemhogy kisebbségben, de egyenesen döntő többségben vagyunk!

Csak ne lenne Gyurcsány részéről az a kibaxott, túl liberális hozzáállás!

A választás egy "küzdelem", és küzdelmet nem lehet védekezve megnyerni! Aki csak védekezik, az a vereséget odázza el.

#22-nek:

Mit akarsz te Karigerivel?

Nem bizonyította még be, hogy az ellenfél szekerét tolja?

Legyél következetes.

2022. ápr. 17. 14:18
 26/41 anonim ***** válasza:
25%

#24-nek:

Rúgd ki az összefogásból Gyurcsányt, és kirúgtad vele a teljes szavazó-táborát. Bravo.

Ha te ellenzékinek és demokratának gondolod magad, akkor tudomásul kellene venned az ellenzék többségének a döntését. Ez így elég durva volt, de igaz! És ennek a többségnek a döntése: Gyurcsány.

2022. ápr. 17. 14:27
 27/41 anonim ***** válasza:
11%
Dk-s, hajrá, a legutóbbi választásnál is szépen látszott mennyire kell a választóknak gyurcsány-dobrev, nem eléggé...
2022. ápr. 17. 14:31
 28/41 progizo ***** válasza:
32%

Nem olyan jelmondatokat kellene kitalálni, mint pl. a "tanuljunk meg kicsik lenni" és főleg nem ezek mentén politizálni.

Egyébként a Fidesz is ezt teszi, de ők mélyen hallgatnak róla.

2022. ápr. 17. 14:35
 29/41 anonim ***** válasza:
86%

#27-nek:

A választásokat nem a DK vesztette el, hanem pont egy, a DK által is megvetett bohóc.

Vagy rosszul emlékszem?

2022. ápr. 17. 14:45
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
25: mi bajotok van karigerivel? És miért tolja az ellenfél szekerét? Igen, a dk-nak és gyurcsánynak van egy masszív szavazóbázisa, de karigerinek is. Ballib szavazóként kérdem, ugye nem gondoljátok komolyan, hogy nélküle legyőzitek a fideszt? Fogjatok már össze b&ssza meg, erre vár mindenki ballib oldalon. De ne választások előtt fél évvel!
2022. ápr. 17. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!