Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a jobboldal...

Miért van az, hogy a jobboldaliak fontosnak tartják a hazaszeretet, a balosok pedig mindig köpködik, ócsárolják a hazájukat, nemzetüket?

Figyelt kérdés
Sőt le is tagadják azt, mondván nem kellően "felvilágosultak", maradiak, ostobák. Titkon arra vágynak, bár születtek volna amerikainak vagy valami más nemzet fiának (gondolom én).

2022. ápr. 15. 23:37
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
15%
A Magyar baloldal sosem volt nemzeti, (más országokban igen,akár szomszéd, vagy ha latin Amerikát veszed.ott a baloldal nemzeti vonalat képvisel) nálunk internacionalista vonalat hozzák...ami azzal jár hogy "világpolgárnak" titulálja magát. Amit így fogalmaznak meg szépen. A másik oldal ezt gyökértelenségnek avagy hontalanságnak hívja.
2022. ápr. 16. 13:24
 22/45 anonim ***** válasza:
47%

20

Vagy bennük, mert ez egy rém egyszerű kérdés. Ha nem tudnak rá válaszolni, az őket minősíti, mert rémségesen butuskák.

2022. ápr. 16. 17:53
 23/45 anonim ***** válasza:
82%
#21 Márai is világpolgárnak tartotta magát, akkor most ő is balos volt?
2022. ápr. 16. 18:02
 24/45 anonim ***** válasza:
24%

23

Nem hinném, de amiatt mert írónak jó volt, még ő sem volt tévedhetetlen.

2022. ápr. 16. 19:59
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

"Már ezerszer megkérdeztem, de nem jött értelmes válasz: mit jelent ellenzéki felfogásban a magyarkodás? Értékelhető válaszra nem futja 2005 óta."

Rögtön az első példa az lenne (főleg a fidesz részéről), hogy magukat definiálják a nemzetnek és fordítva: csak ők definiálhatják meg a nemzet fogalmát.

2022. ápr. 16. 20:03
 26/45 anonim ***** válasza:
0%

25

És ekkora hülyeséget hol olvastál vagy hallottál? Vagy hol írta le a Fidesz, hogy csak ők a nemzet? Értelmes választ várok, nem hazudozást.

2022. ápr. 16. 20:07
 27/45 anonim ***** válasza:
88%

"Értelmes választ várok, nem hazudozást."

Szerinted hazudok e akkor, mikor azt mondom, többször lehazaárulózott engem a fidesz? Szerinted a Fidesz melyik ellenzéki pártot nem hazaárulózta le még?

Komoly megfontolású választ várok én is.

2022. ápr. 16. 20:31
 28/45 anonim ***** válasza:
82%

#26 Számtalanszor úgy definiálja magát OV, hogy ő a fidesz, és az egyenlő a magyarokkal a magyarsággal és ebből kirekeszti a baloldalt. Például itt: [link]

De erről kár vitát nyitni, ti más világban éltek...

2022. ápr. 16. 20:40
 29/45 anonim ***** válasza:
54%
Teljesen értelmetlen balosok,libsik vagy egyéb szélsőséges formációban vitatkozni...mert képtelenek más szempontból látni másokat."mindenki ostoba" aki nem úgy gondolja ahogy ők. Mérhetetlen arrogáns népség + borzasztó fantáziátlanok. Csak külföldről jövő "divatos " baromságokat üvöltözik. A választás megmutatta mennyire nem kellenek ennek az országnak. ( sajnos külföldre sem)
2022. ápr. 17. 00:34
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Ettől függetlenül várom a kérdésemre a választ. (27-es voltam)
2022. ápr. 17. 01:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!