Miért van az, hogy a jobboldaliak fontosnak tartják a hazaszeretet, a balosok pedig mindig köpködik, ócsárolják a hazájukat, nemzetüket?
20
Vagy bennük, mert ez egy rém egyszerű kérdés. Ha nem tudnak rá válaszolni, az őket minősíti, mert rémségesen butuskák.
23
Nem hinném, de amiatt mert írónak jó volt, még ő sem volt tévedhetetlen.
"Már ezerszer megkérdeztem, de nem jött értelmes válasz: mit jelent ellenzéki felfogásban a magyarkodás? Értékelhető válaszra nem futja 2005 óta."
Rögtön az első példa az lenne (főleg a fidesz részéről), hogy magukat definiálják a nemzetnek és fordítva: csak ők definiálhatják meg a nemzet fogalmát.
25
És ekkora hülyeséget hol olvastál vagy hallottál? Vagy hol írta le a Fidesz, hogy csak ők a nemzet? Értelmes választ várok, nem hazudozást.
"Értelmes választ várok, nem hazudozást."
Szerinted hazudok e akkor, mikor azt mondom, többször lehazaárulózott engem a fidesz? Szerinted a Fidesz melyik ellenzéki pártot nem hazaárulózta le még?
Komoly megfontolású választ várok én is.
#26 Számtalanszor úgy definiálja magát OV, hogy ő a fidesz, és az egyenlő a magyarokkal a magyarsággal és ebből kirekeszti a baloldalt. Például itt: [link]
De erről kár vitát nyitni, ti más világban éltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!