Miért van az, hogy a jobboldaliak fontosnak tartják a hazaszeretet, a balosok pedig mindig köpködik, ócsárolják a hazájukat, nemzetüket?
Figyelt kérdés
Sőt le is tagadják azt, mondván nem kellően "felvilágosultak", maradiak, ostobák. Titkon arra vágynak, bár születtek volna amerikainak vagy valami más nemzet fiának (gondolom én).2022. ápr. 15. 23:37
11/45 anonim válasza:
Ne keverd össze a baloldalt, ezzel a parlamenti moslék koalícióval meg a hozzájuk tartozó belpesti szalonok, értelmiségi véleményelitjével.
12/45 anonim válasza:
Érdekes, a gólyák idén is visszaérkeztek fészkeikre.
13/45 anonim válasza:
Én jobb oldali nézeteket vallok ,de nem vagyok Fideszes és szerintem nem alkalmas a jelenlegi kormàny az orszàg irànyìtàsàra.. Az ellenzék is béna..Szóval aki csalòdott a hazàjàban az lehet ugyanìgy gondolja mint én..
16/45 anonim válasza:
Mondja ezt az a nemzeti oldal, ami azokkal a törökökkel barátkozik, akik 150 éven át nyomtak el minket, vagy éppen azzal az Oroszországgal, akik minden forradalmunkat és szabadságharcunkat leverték...
17/45 anonim válasza:
#2 itt is maradtam. De ez nem jelenti azt, hogy elégedett lennék azzal, ami itt folyik. A "Rákosi-szintű sz.rházi" amúgy találó megfogalmazás 😀 Csak azt nem értem, hogy ha ezt ti is látjátok, akkor miért szavaztatok megint rá.
Üdv, az első
18/45 anonim válasza:
A jobboldali hazaszeretet a kutya szeretete a gazdája iránt, aki rúgdossa és éhezteti, de azért ő mégiscsak odabújik hozzá. A baloldaliak nem gyűlölik a nemzetet, hanem kritikusak a hibáival kapcsolatban és ennek hangot is adnak. Fejlődni csak így lehet, nem pedig azzal, hogy terpeszkedünk a fenekünkön és verjük a mellünket mekkora királyok vagyunk.
19/45 anonim válasza:
Már ezerszer megkérdeztem, de nem jött értelmes válasz: mit jelent ellenzéki felfogásban a magyarkodás? Értékelhető válaszra nem futja 2005 óta.
20/45 anonim válasza:
#19 Akkor valószínűleg a kérdésben lehet a hiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!