Szerintetek Orbán jól tette, hogy bevezette a 480 Ft-os benzinár stoppot?
11.
Mi magunk, más termékekben. Azok is, akik nem is vesznek benzint.
Az egy másik dolog.
Most a személyautósokról van szó. Ők nem 600-ért veszik, hanem 480-ért. De a #9-es szerint ez a 120 forintnyi különbség valójában nincs is, mert valahová beépül, és az emberekkel fizettetik meg. Kérdés, hogy hová épül be.
15.
A MOL veri le rajtad. Amikor majd vége lesz az árstopnak.
Értem, tehát mégiscsak a MOL fizeti a különbözetet. Még most.
Na de maaaaajd, ha vége az árstoppnak! A MOL majd nem rendes áron adja a benzint, hanem rátesz még vagy 20%-ot bosszúból az elmúlt fél évért. Így képzeled?
Nem 20%, de így lesz. Meg addig is minden más termékükön nagyobb az árrés.
De ide figyelj te közgazdász zseni. Miért nem mondja a főnököd, hogy holnaptól minden féláron, hiszen mi baj lehet, nem igaz?
Rendben, akkor majd visszatérünk rá, és meglátjuk, hogy így lett-e.
Talán azért nem, mert nem jó ötlet. Nem értem miért szalmabábozol.
Nagyot hallani írott szöveg esetén? :)
Írtam, hogy "Mert nem jó ötlet", csak elkerülte a figyelmedet.
Mondom, hogy szalmabábozol. Senkiben fel nem merült, hogy mindent féláron kellene adni, most mégis azzal erőlködsz, hogy igazolást kapj, hogy miért rossz ötlet; egy olyan álláspontot illetően, amit sem én, sem a "főnököm" nem képvisel.
Az igazság az, hogy felsültél, mert nem tudtad megindokolni, hogy milyen termékekbe épül be, amit az emberekkel fizettetnek meg, most meg tereled a témát erre a hülyeségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!