Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amikor nem lesz benzinárstop,...

Amikor nem lesz benzinárstop, 1000 Ft lesz egy kiló kenyér és nem jon adokedvezmény, akkor is itt fognak kárörvendeni a fidesz hívek?

Figyelt kérdés

Szerintem jobb is, hogy ez az eredmeny. Szép, gratulalok. De ugye azt is tudjátok hogy az inflacio az egekben, az allamkassza üres, a végtelen EU-s pénzcsapot el fogják zárni, es nem jon minden honapban a 200 ezres adovisszaterites.

Jobb is ha Orban Viktor probalja kivakarni a sz*rkupacbol az országot, amit csinált, igy nem lehet az ellenzékre fogni.

2022. ápr. 3. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
MZP biztos megoldotta volna mind, igaz?
2022. ápr. 3. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem mazochisták
2022. ápr. 3. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
MZP veresége engem 4 évig olyan örömmel tölt el, hogy bármennyiért szívesen tankolok. Amúgy a nemzetközi olajárak nem a Fidesztől függenek, csak szólok.
2022. ápr. 3. 22:41
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Pont ezt írtam én is itt sokszor, hogy nem kell most ellenzéki győzelem. Egye meg orbánc amit főzött.
2022. ápr. 3. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Legalább majd rázuhan Orbán fejére minden és szépen bele fog roppanni a válságba. Csúnya lesz az előttünk álló pár év, az biztos. És akkor még örüljünk ha egy hónap múlva nem kell majd mennünk harcolni Putykos oldalán.
2022. ápr. 3. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

"MZP veresége engem 4 évig olyan örömmel tölt el, hogy bármennyiért szívesen tankolok."

Mondom, mazochisták.

2022. ápr. 3. 22:43
 7/8 Wittwer Monika ***** válasza:
4%
Nekem min dig Fidesz És Orbán Viktor
2022. ápr. 3. 22:47
 8/8 A kérdező kommentje:
3: gondolom te mindig 5000-ért tankolsz, neked mindegy mennyi a benzin.
2022. ápr. 3. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!