Támogatnátok a rezsicsökkentés, benzinár stop, farhátár stop kiterjesztését?
Olyan jó lenne, ha minden olcsóbb lenne, miért ne lehetne minden olcsóbb amikor minden is olcsóbb lehet?
A benzin, farhát, étolaj, gázár, etc árcsökkentett termékeken kívül sokmindent vesz a magyar. Egy tollvonással lehetne minden olcsóbb, vagy akár ingyenes, sőt akár mehetnénk még tovább. Fizethetnének nekünk amikor megveszünk valamit? Például tankolok 50 liter benzint, a (világpiaci)árat pedig nekem fizetné a benzinkutas.
Mit gondoltok mi lenne jó?
Tipikus ballibes hozzáállás:
'Követeljük, hogy a kormány lépjen fel az áremelkedések ellen, tegyen intézkedéseket az infláció csökkentésére! A magas infláció és a magas árak tönkreteszik az embereket'
-> kormány rögzíti az energia, benzin, egyes élelmiszerek árát.
Ellenzék: 'Követeljük hogy a kormány törölje el a rögzített árakat! A maximált árak tönkreteszik az embereket.'
8-as, annyira, de annyira megmondtad a frankót most!
csak két baj van ezzel,
-nincs olyan, hogy ballib
-az ellenzéknek nevezett politikusi csoport sosem követelt árstoppot, ők áfacsökkentést követeltek, a kettőt összemoshatod, de attól még tök más marad
#9 Bármennyire is szeretném én is, hogy ne legyenek ballibek - vannak. 1994 óta, amióta együtt léteznek a magukat baloldalinak mondók (mszp és azóta a leszármazottaik a dk) meg a magukat liberálisnak vallók (akkor szdsz, azóta momentum és szintén a dk, meg csatolt részeik).
Az "ellenzéknek nevezett politikai csoport" csak követelőzött, gondolkodni nem szokott, pont ezt mutattam meg. Nem lehet ÁFA csökkentést követelni olyan termékeknél, amik már most is a legalacsonyabb ÁFA csoportban vannak. Az üzemanyagoknak csökkentették a jövedéki adóját, egy szót sem ejtettek róla - nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!