Mi köze a rezsicsökkentésnek ahhoz hogy az ukránok békében éljenek?
Azt írja a 444. egy cikke, hogy "Ki Európa valódi vezetője? Putyin visszaadja Kárpátalját? Fontosabb a rezsicsökkentés, mint az ukránok szabadsága? Kameránkkal a Békemeneten jártunk, majd átszaladtunk az ellenzéki ünnepségre is."
Azt írja : "" Fontosabb a rezsicsökkentés, mint az ukránok szabadsága? ""
Azt hallottam, hogy Timmermans megüzente, hogy mi innen - na nem is ő a villájában - zárjuk el vagy nagyon le a gázunk, mert akkor el tudunk szakadni az orosz gáztól. Ezt még értem. De hogy a 444 meredeken az ukrán emberek békéjét tette függővé attól, hogy mi "hitvány" kisember magyarok nem akarunk 5* annyi rezsit fizetni hát nekem ez nem világos!!
Két kérdés?:
1 - AZ ellenzlék,444 is végig azt mondta, hogy nincsen rezsicsökkentés, hogy ez csak egy átverés. Az ostoba fideszeseket parasztvakítják. Most akkor eszerint mégis van???
2 - A timmermanns-i gondolatmentből : Ha nem használunk gázt és 5* annyit fizetünk a rezsire, akkor ukrajna szabad lesz hirtelen? Azt mondja Putyin majd, hogy na a magyarok lemondtak a rezsiről a gázról, akkor megkegyelmezek az ukránoknak menjenek csak a NATO-ba?
Dobd már be a cikket pls.
Amit idéztél az egy felvezető volt. El kéne olvasni a cikket vag ymeg kéne nézni a videoriportot, hogy összáelljon egyáltalán mi a téma.
És akkor nem nekünk kéne találgatni, hogy mire gondolhatott a költő...
"ott van a honlapon" - igen bszki, de te épp bámulod, én meg még életembne nem jártam a 444 főoldalán, szóval mi lenne, ha beszélsz valamiről, meg is osztanád, hogy miről beszélsz?:D
Mert amit idéztél az egy ősöreg bevezetési formula és pont azt hivatott elérni, hogy a kérdések felkeltsék az emberek érdeklődését és továbbolvassanak, hogy választ kapjanak a kérdésekre és megértsék a kkérdések közti összefüggéseket.
Szóval elég valószínűnek tartom, hogy a kérdésedre a válasz ott van a cikkben, amiből idéztél, csak nem olvastad el, inkább felháborodtál a kérdésen és tőlünk vársz ávlaszt:D
Abból indultam ki amit idéztél, de az így konkrétan nem szerepel abban amit linkeltél, ez tévesztett meg.
Mivel a "mi a fontosabb, a rezsicsökkentés vagy ukrajna szabadsága" előtti kérdések a "kelet vagy nyugat?" kérdést boncolgatták, így tulajdonképpen ez is csak egy újabb kérdés volt ugyanerre. A rezsicsökkentést a keleti blokk felé húzásnak, Orbánnak tulajdonítja, Ukrajna szabadságáért való harcot meg a nyugat ügyének.
Egyébként miután a rezsicsökkentés nem több, minthogy az állam (a mi adónkból) kifizeti a rezsink egy részét, ezért ez egy abszolút belügy, semmi hatással nincs a határokon kívül. Maximum annyiban, hogy mivel a lakosság olcsón kapja az energiát, ezért nem takarékoskodik vele, míg ha a vlaós árán kapná, valószínűleg kevesebbet fogyasztana. De a hatósági árral inkább az a gond, hogy veszteséget termel, de ez igazából másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!