Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » VV Zsolti nem úgy volt, hogy...

VV Zsolti nem úgy volt, hogy elhagyja az országot az ellenzék bukása után és nem gyárt több ballib propaganda videót a youtube-ra?

Figyelt kérdés
Ahogy nézem ő is csak virtuálisan pakolta be a cuccait a bőröndjébe.

2022. ápr. 15. 17:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%

"A jelenségre a megfejtésem az, hogy az értelmesebb ellenzékieknek leesett, hogy őket átvágták, mint sz*rt a palánkon."

Ez mit jelent? Tudtuk, hogy az "összefogás" gyenge lábakon áll, és a tagjai nagyrészt rühellik egymást, csak azért csinálják az egészet, hogy esély legyen megtörni Orbán korlátlan hatalmát. Ez a legtöbb ellenzéki számára az elejétől fogva világos volt. A kérdés, mint általában, itt is az volt, hogy ki mit lát kisebb rossznak.

"Megismétlem még egyszer: a felhasználók elsöprő többsége ellenzéki (volt)."

Hol írtam, hogy a szekértáboros mentalitás csak egy fideszesre lehet jellemző? Biztos vagyok benne, hogy sok ellenzékinek Gyurcsány kevésbé volt ellenszenves, mint Orbán (kvázi belekényszerítette őket a narratíva abba, hogy közülük is válasszanak "kisebb rosszat"), és egyeseknél ez most változott meg.

"A #16 kommentem nem neked szólt."

T/2-ben szólítottál meg egy kommentelőt, kifejezetten arra a hozzászólására reagálva, amelyikkel ő az enyémre reagált. Nem is értem, hogy vehettem magamra...

2022. ápr. 17. 00:37
 22/23 anonim válasza:
78%
Azóta nem nézem, amióta kitette a videójat, hogy "VÉGRE LEBUKOTT! ÍGY VERI ÁT FIATAL NÉZŐIT ÉLŐ ADÁSBAN A HÍRES YOUTUBER!", És arról szólt a videó, hogy Csecse Attila azt mondta VV Zsolti egyszer nem köszönt vissza neki a moziban.... Hatásvadász, elfogult, részrehajló és nem is igaz újabban a tartalma. Felejthető
2022. ápr. 17. 10:16
 23/23 anonim ***** válasza:
36%

"Tudtuk, hogy az "összefogás" gyenge lábakon áll"

Hát te tudtad, de az itt levők többségnek egyáltalán nem volt ez világos.

"Hol írtam, hogy a szekértáboros mentalitás csak egy fideszesre lehet jellemző?"

Sehol, ilyet egyikőnk sem mondott.

"T/2-ben szólítottál meg egy kommentelőt"

Akinek nem inge...

2022. ápr. 17. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!