VV Zsolti nem úgy volt, hogy elhagyja az országot az ellenzék bukása után és nem gyárt több ballib propaganda videót a youtube-ra?
"A jelenségre a megfejtésem az, hogy az értelmesebb ellenzékieknek leesett, hogy őket átvágták, mint sz*rt a palánkon."
Ez mit jelent? Tudtuk, hogy az "összefogás" gyenge lábakon áll, és a tagjai nagyrészt rühellik egymást, csak azért csinálják az egészet, hogy esély legyen megtörni Orbán korlátlan hatalmát. Ez a legtöbb ellenzéki számára az elejétől fogva világos volt. A kérdés, mint általában, itt is az volt, hogy ki mit lát kisebb rossznak.
"Megismétlem még egyszer: a felhasználók elsöprő többsége ellenzéki (volt)."
Hol írtam, hogy a szekértáboros mentalitás csak egy fideszesre lehet jellemző? Biztos vagyok benne, hogy sok ellenzékinek Gyurcsány kevésbé volt ellenszenves, mint Orbán (kvázi belekényszerítette őket a narratíva abba, hogy közülük is válasszanak "kisebb rosszat"), és egyeseknél ez most változott meg.
"A #16 kommentem nem neked szólt."
T/2-ben szólítottál meg egy kommentelőt, kifejezetten arra a hozzászólására reagálva, amelyikkel ő az enyémre reagált. Nem is értem, hogy vehettem magamra...
"Tudtuk, hogy az "összefogás" gyenge lábakon áll"
Hát te tudtad, de az itt levők többségnek egyáltalán nem volt ez világos.
"Hol írtam, hogy a szekértáboros mentalitás csak egy fideszesre lehet jellemző?"
Sehol, ilyet egyikőnk sem mondott.
"T/2-ben szólítottál meg egy kommentelőt"
Akinek nem inge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!