Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tudja a baloldali...

Miért tudja a baloldali propaganda a fővárosiak agyát annyira átmosni?

Figyelt kérdés

Miért tudja a fővárosiakat a baloldal a hazugságaikkal annyira félrevezetni?

Ha a fővárosiak is szétnéznének a vidéken rájönnének arra amire Mérő László is.

[link]

2022. ápr. 13. 20:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem erről van szó. Nem ezért erős a baloldal a fővárosban.
2022. ápr. 13. 20:17
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
Egyelőre a fideszpropaganda mosta át az emberek agyát, hogy ha MZP nyer, akkor viszik a férfiakat Ukrajnába harcolni, ami nyilvánaló hazugság volt, mégis sokan bedőltek neki.
 3/16 anonim ***** válasza:
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
És a fidesz propaganda miért tudj a vidékiek agyát így átmosni?
2022. ápr. 13. 20:23
 5/16 anonim ***** válasza:
26%

Ha te vidéken élsz, kisebb településen, akkor nálatok nincsen internet se, azért vagy ilyen ostoba és tudatlan. Egy zsák krumpliért mész szavazni. Bezzeg én a belvárosi többdiplomás értelmiségi qrvára tájékozott vagyok, mert olvasom a Soros-hiradót és abból megtudom, hogy milyen is a világ.

Nagyjából így működik, ez az elképzelés.

A Budapesten élők jelentős részének fogalmam sincsen, semmilyen kontaktjuk nincs az ilyen népekkel. Elképzelni sem tudják, milyen emebrek laknak pl. azokban a falvakban, ahol a budi nemrég még a ház mögött volt és nem volt semmi normális infrasturktúra, se munkahely. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de ezeken a helyeken az a tapasztalat, hogy a Fidesz elmúlt 12 éve alatt kiépült egy csomó minden és mindenkinek lett munkahelye. Ezért ha most odamegy mondjuk egy momentumos aktivista és elkezd magyarázni a b.ziházasság fontosságáról vagy a jogállamiságról (WTF???) akkor a helyi lakosság előkapja a vasvillát, kapát-kaszát és elkergetik, mert még sosem éltek ilyen jól és ilyen civilizált körülmények között. Lehetne nyugodtan körbekérdezni (már ha lenne ugyan kontakt hozzá), de pont az mára az általános vidéki tapasztalat, hogy ilyen fejlődés történt sokfelé az országban, persze nyilván még vannak sokfelé deprivált részek, de egyre kevesebb. Amikor Szijjártó naponta bejelent valami új külföldi beruházást valami isten háta mögötti településen (nekünk belpestieknek minden hely olyan, még a nevét sem hallottuk) akkor az azzal jár hogy ott az infrastruktúrát is jelentősen javítják és megjelenik némi vásárlóerő az emberek zsebében. Ezt a sok, debilitásig agymosott fővárosi ballib nyilván nem érti, nem fogja fel, csak olvassa a sok baromságot a Soros-híradóban reggeltől estig és elhiszi azt a totál fals, feje tetejére állított világképet, aztán a választásokkor mindig csodálkozik.

Ez a választás nekem azt mutatta, hogy a legagymosottabb idióták Budapesten élnek. Ki az a degenerált barom például a 12. kerületben, aki képes egy Fürjes Balázs helyett Hajnal "közgazdász" Miklós nevű emberi és morális hulladékra szavazni? Vagy egy Szabó Tímeára vagy Tordai Bencére? Ez csak úgy lehetséges, ha valakibe annyi (Orbánellenes) gyűlöletet pakoltak szívlapáttal, hogy már teljesen elvesztette a józan eszét, az ítélőlépességét és gyakorlatilag megbolondult...

Ez van, srácok. Innen lenne szép nyerni 2026-ban, de egyelőre nagyobb az esély a Fidesz-négyötödre.

2022. ápr. 13. 20:29
 6/16 anonim ***** válasza:
42%

"És a fidesz propaganda miért tudj a vidékiek agyát így átmosni?"

Vidéken mindenki látott már disznóvágást.

De csilli-villi szivárványos boában tekergő tütükés családapát még nem.

Lehet csak ennyi az ok mindössze.

2022. ápr. 13. 20:29
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
#6: Ilyen "családapát" én Pesten se szeretnék látni.
2022. ápr. 13. 20:33
 8/16 A kérdező kommentje:

2-

Látom a te agyadat is átmosta a balib sajtó.

Potocskáné:

„Nem a gyerekeinket meg az unokáinkat akarjuk a háborúba küldeni, hanem azokat a NATO-szerződés szerinti sorá... vagy milyen... hadköteles... hivatásos katonát, akinek ez a dolga""

A Patrizánnak adott február 13-i interjúban Gulyás Márton műsorvezető kérdésére, miszerint ha kirobban a konfliktus, miniszterelnökként biztosítana-e katonai segítséget, a baloldal jelöltje azt felelte:

MZP:

Hát hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is.

STB..........

Ugye nem akartak katonákat küldeni Ukrajnába harcolni?

A baloldal hazug - félremagyarázó sajtója azt is képes letagadni ami teljesen egyértelmű.

Ja és már kiderült a titkos tárgyalások is igazak voltak a választások előtt hiába tagadta annyira a balib sajtó- MZP még kamu feljelentést is tett Szijjártó ellen.

Mocskos baloldal.

2022. ápr. 13. 20:34
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha van agymosás akkor az az, hogy a másik agymosott.

A fővárosiaknak fogalma sincs a vidéki élet mindennapjairól, ezt a választások eredménye is bebizonyította.

De a vidékieknek sincs fogalma a fővárosi élet milyenségéről. Ezt az ilyen és ehhez hasonló kérdések bizonyítják.

Én fővárosi vagyok. Életem legelső munkájában a kezdőfizetésem 320ezer forint volt. Sosem kellett anyagi problémákkal küzdenem, így logikus lépésnek tartom, hogy pl a rezsicsökkentést nem úgy kéne megoldani, hogy fizetjük a fogyasztott energiát adóból a lakosság helyett, hanem le kéne szigetelni a lakásokat és akkor eleve kevesebb lenne a fogyasztás. Végső soron ugyanúgy kevesebbet fizet a lakos.

Csakhogy a szigetelés drága, egy nagy egyszeri kiadás amit nem mindenki tud megengedni magának.

Az a faluban élő néni, aki nagyjából kijön a nyugdíjából, annak eszében sincs lecserélni a jelenlegi rezsicsökkentést egy jövőben megtérülő szigetelésre, mert neki itt és most van szüksége anyagi támogatásra, különben nem fogja tudni kifizetni a számláit. Az ő számára az a jó rendszer, ahol az állam átvállalja a havi kiadásainak egy részét. Ezzel segít neki igazán az állam.

Ő úgy gondolja nekem elment az eszem, hisz az anyagi gondokra megoldást kell nyújtani, én meg úgy gondolom, hogy rövidlátó, mert lehet, hogy a szigetelés most drága, de túléljük, cserébe jövőre már nem lesz gond a rezsivel.

Kinek van igaza?

Mindkettőnknek.

Ez most egyetlen példa volt a világlátásbeli különbségekről, amik az eltérő körülményekből erednek. Észre kéne venni, hogy más az élet a fővárosban és más vidéken. Nem, nem rosszabb vagy jobb a másiknál. MÁS. És eltérő körülmények eltérő szükségleteket és megoldásokat kívánnak.

Épp ideje lenne észrevenni ezt és nem agymosást kiáltani mindnekire, aki másképp gondolkodik.

2022. ápr. 13. 21:04
 10/16 anonim ***** válasza:
56%

"Hát hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is."

Akkor a hivatásos katonák mennek, akiknek az a dolguk, hogy menjenek, ahova vezénylik őket.

De az egyszerű emberek azt hitték, hogy kötelező sorozás lesz, és viszik a férfiakat Ukrajnába. Ez volt a hazugságpropaganda.

2022. ápr. 13. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!