VV Zsolti nem úgy volt, hogy elhagyja az országot az ellenzék bukása után és nem gyárt több ballib propaganda videót a youtube-ra?
"ballib propagandát"
Na ne b*sszatok fel hogy nektek már a Zshowtime is az mert mostmár tényleg lehidalok :O
Hát, Gyurcsánnyal, meg más politikusokkal a kanapén üldögélni nem éppen politika mentes.
Függetlenül fejtegeti a nézők kérdéseivel azokat a politikusokat és közszereplőket akik elvállalják a szereplést.
Ez mondjuk még mindig nem indok arra hogy rákenje valaki egy politikai témában is tevékenykedő tartalomgyártóra hogy "ballib propagandát" hirdet, de az tényleg nem tagadható hogy rajta is, mint mindenkin, érezhető politikai irányulsága. Ezzel ellenben, elmondása szerint nem csak ellenzéki politikusat invitált, mégsem vállalták el a szereplést.
Csak szólok, hogy a választás óta gyarapodott meg a fideszes válaszok feltűnően nagy hasznossága. Talán illene ezen elgondolkodnotok, nem?
Akkor fussunk neki távolabbról. Ezen az oldalon a felhasználók elsöprő többsége ellenzéki volt. Április harmadika óta a fideszes válaszok feltűnően felértékelődtek. Mindaddig alig érte el egy-egy válasz a 30%-ot, most meg szinte mind zöld karikás, ha szétnéz az ember más kérdéseknél. Azon kellene elgondolkodni, hogy az a rengeteg ellenzéki gyk-s mégis miért ad igazat a fideszeseknek úgy egyik napról a másikra, ha eddig ez egyáltalán nem ez volt a jellemző. Nem arról van szó, hogy a Fidesz jó vagy nem, teljesen félreértetted.
Hallgatom a megfejtésedet a jelenségre (egyébként nem olvasgattam a kategóriát rendszeresen nem sokkal ezelőttig, szóval nem tudom sem cáfolni, sem tényként kezelni, amit állítasz), ha már ennyire beavatottnak érzed magad. Én kb. arra tudok tippelni, hogy a felhasználók többsége a Fidesz-kritikussághoz automatikusan hozzákapcsolja az ellenzéki pártok, kiváltképpen a DK és Gyurcsány Ferenc imádatát, Gyurcsányról meg hát ismét bebizonyosodott, mennyire gerinctelen (ahogyan Jakab Péterről is).
Csakhogy a valóságban nem kötelező Gyurcsányt szeretnie annak, aki Orbánt nem szereti. Tudom-tudom, ez a gondolat a szekértáboros mentalitásba már nem fér bele. Ettől függetlenül nem hinném, hogy én vagyok az, akire a leginkább ráférne az önreflexió egy olyan kategóriában, amelyben a társaság több mint fele csupán húzzonkiahazánkbólamocskosliberálisférge szinten képes véleményt formálni.
A jelenségre a megfejtésem az, hogy az értelmesebb ellenzékieknek leesett, hogy őket átvágták, mint sz*rt a palánkon. Mi, fideszesek, ezelőtt is ezt mondtuk, csak nem hitték el nekünk. Most már nyilvánvalóvá vált.
"egyébként nem olvasgattam a kategóriát rendszeresen nem sokkal ezelőttig"
Azt mindjárt gondoltam :D Pontosan azért kezdtél el hülyeséget beszélni a #17 kommentedben, mert nem ismered az előzményeket.
"Én kb. arra tudok tippelni, hogy a felhasználók többsége a Fidesz-kritikussághoz automatikusan hozzákapcsolja az ellenzéki pártok, kiváltképpen a DK és Gyurcsány Ferenc imádatát"
Megismétlem még egyszer: a felhasználók elsöprő többsége ellenzéki (volt).
"Ettől függetlenül nem hinném, hogy én vagyok az, akire a leginkább ráférne az önreflexió"
A #16 kommentem nem neked szólt. Te reagáltál rá, erre most számon kérsz engem, hogy miért vonlak téged ebbe bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!