A magyarok miért ennyire orosz pártiak?
Leszögezném az elején mielőtt mindenki ezzel jön: én értem és tudom Oroszország indokait a háborúra (mondjuk nem gondolom hogy feljogositja).
És nem hiszem hogy minden háborús bűn biztosan igaz és úgy volt ahogy rájuk fogják.
Nem hiszem azt sem hogy az ukránok teljesen ártatlanok.
De ettől függetlenül, az oroszokat nem menti fel az hogy az ukránok milyenek, nem menti fel őket az amerikai provokáció sem, mert a háborút akkor is ők kezdték.
Amit nem értek hogy itt is és máshol is a magyarok iszonyú hevesen védik az oroszokat.
A magyarok akiknek az orszagan már annyiszor végig pusztitottak az oroszok.
Miért? Mert Orbán barátja Putyin és akkor a barátunk az egész orosz nép és biztos ártatlanok?
Ostoba fröcsögéseket mellőzzük ha kerhetnem, érvek érdekelnek.
#8 én úgy veszem észre hogy pont hogy van egy réteg akik úgy gondolkoznak hogy mindegy mi történik biztos hogy az ukránok a hibásak, biztos hogy az oroszok ártatlanok, meg különben is megerdemlik az ukranok és a kva anyjukat.
Én pont hogy úgy gondolom (egyébként baloldalikent) hogy nem ilyen fekete fehér a dolog.
Külföldön látom a másik vegletet, ahol minden gonosz ami egy kicsit is kapcsolódik Oroszországhoz.
Ez is túlzás, ez tény.
De itthon két félével találkozok többnyire.
1. Sajnálja az ukranokat, de tartózkodó, nem ítélkezik az oroszok felett.
2. Hevesen védi az oroszokat tűzön vízen át.
#10 a magyarok között is vannak szélsőséges gondolkodású emberek akik minden romát, zsidót, románt, ukrant, szlovakot, szerbet, arabot, feketét stb kiirtananak ha rajtuk múlna. És vannak köztük is olyanok akik vegzaljak is őket.
Ettől függetlenül ezt nem lehet rahuzni az egész magyar népre pár hülye miatt.
Nem gondolod hogy Ukrajnában is ez a helyzet?
Nyilván ha történik egy atrocitás az ukrajnai magyarok ellen arra felfigyel az ember, még arra nem hogy a többi békésen éldegél egymás mellett.
Van különbség. Az SZBU egy hivatalos állami szervezet, a szélsőségesek sima civilek. A kormány az egész népet képviseli, nem csak néhányukat. Amikor megalkották a nyelvtörvényt, akkor az egész nép nevében alkották meg. Pont ezt szereti hangsúlyozni a baloldal, amikor Orbán intézkedéseiről beszél. A kárpátaljai magyarokat ugyanúgy elviszik az oroszok ellen harcolni, miután a saját nyelvükön sem tanulhattak, de golyófogónak azért jók. Az nem békés együttélés, hogy megtiltod egy kisebbségnek a szabad nyelvhasználatot, az erőszakos asszimiláció.
Engem nem érdekelnek az oroszok sem, ugyanaz a kutya nép, megérdemlik egymást.
#13 a magyar kormány pedig cenzuraza a melegeket a tvbol, törvényeket hoz ellenük gyermekvedelemmel takarozva és ehhez a magyarok hozzajarultak hiszen újra megvalasztottak őket.
Ennek ellenére nem lehet azt mondani hogy minden magyar homofob és kirekeszto.
Ha most mi allnank háborúban és a külföldi melegek ujjongananak hogy jó van nagyon, megerdemlik, korlátozták a melegek jogait, dögöljön csak meg mind, akkor ki lenne legjobban felhaborodva?! Természetesen minden magyar.
#17 ez így van.
De mi az oka ennek az orosz imadatnak mind a kormány mind a nép részéről? Mégis mit várunk tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!