Magyarország választott, Putyini orosz diktatúra szimpatikusabb mint a nyugat és Europa?
Orban szemelyesen nem itelte el Putyint ellenben Soros Brusszel es Zelenszkij szidasaban jo volt.
Nyugatellenes kormanyunk van?
Kedves berögösödött fideszesek!
Ha a következő 4 évben marad a fiatalok SZJA mentessége, a 13.havi nyugdíj, az adóvisszatérítés, és ha valamilyen módon(akár a mostani benzinkutakat,boltokat el lehetetlenítő módon is) megfogják az árakat,akkor elismerem a fideszt.
De van egy érzésem hogy pár honap mulva vege a dalnak.
1es.
MZPvel nem leptunk volna a hsboruba, maradt volna a rezdicsokkentes es nem lett volna fizetos az egestsegugy.
Tipikus pelda vagy az agymosasnak:)
A Putyinista imado vagy ugye? :)
"Putyini orosz diktatúra szimpatikusabb mint a nyugat és Europa?"
Tudod, az egybitesek így látják.
Aki pedig gondolkozik, és használja az eszét, az nem így látja.
Veszíteni pedig tudni kell.
7es.
Ugy mint a fidesz propaganda azt hazudta hogy MZP katonakat kuldene?? HA A NATO... HA A NATO...
HA...
De a Nato nem kuldd mi sem.
Rezsicsokkentes marad. A maganegeszsegugyre azt mondta MZP hogy aki nem kap ellatast az mehet maganba es az allam fizeti.
#9 beraktam megfigyeltek közé a kérdést!
Pár honap mulva majd nehogy irj ide hogy mekkora hazug ez a csuti törpe,miért ilyen magasak az árak stb.
én már nem is értem.
de azok a fiatalok akik a keletet választották remélem most azonnal törlik a netflix és hbo előfizetéseiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!