Szerintetek mi várható a következő 4 évben?
Szerintem két út van: Első út, hogy az EU felülvizsgálja a korrupciót, és talán minimális esélyt látok rá, hogy a kormány kénytelen lesz bizonyos dolgokon változtatni, különben nem kap pénzt tőlük. Például lehet hogy visszaszorul a közmédiában ez a szintű öncélú hazudozás és cenzúra.
Másik út, hogy a kormány folytatja tovább a korrupt hazug dolgait csak azért is, és az EU berág, nem ad több pénz, és jön a teljes összeomlás, (vagy az oroszokhoz való csatlakozás), minden eszményi módon drágulni fog, a forint teljesen elinflálódik, és lecsúszunk Ukrajna szintjére, vagy az alá.
De én nem vagyok politológus, csak egy afféle tanyasi gondolkodó. Így érdekelne kompetens emberek véleménye is, mire számítsunk valóban?
Én sem vagyok politológus, de az általad vázoltakon kívül még van jó néhány út.
Például rögtön az egyik, hogy meg kellene próbálni nem valami nagyhatalom gyarmatának lenni.
Nem lesz semmi változás. A rendszerváltozás óta két érdemi dolog történt, a NATO- és az EU-csatlakozás, egyébként lassú, nyugodt fejlődés van már bő harminc éve.
Nem hülye Orbán sem, a falnál meg fog állni. Erkölcsileg persze mindig van lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!