Várható egy incel/mgtow forradalom a következő 10 évben?
Nem is vagy fent tinderen. Amikor egy éve regisztráltam, akkor még aznap 10 nő jobbra húzott (aki nem tudja, ez jelzi, hogy teccő' neki). De mert úgyis csak kíváncsiságból regisztráltam, hamarosan töröltem magam onnan.
Igaz, én normális fotót tölöttem fel magamról, nem alsógatyás pózolósat. https://www.youtube.com/watch?v=T8WfYJr8M04
Mit követel majd a sok incel, és kitől? :D
Ki adjon feleséget nekik, kiket, és mi alapján?
Hol van feleségosztás?
A feleségpiacon?
Volt róluk egy cikk, hogy frusztráltságuk és magányuk miatt beállnak egy szélsőjobboldali radikális csoportba. Tegnap ők rohanták meg a Kapitóliumot:
Gondolom, nálunk meg ők a fidesz leghűbb "harcosai".
9: Ne is mond. Az utóbbi 6000 év már amúgy is katasztrófa volt hála az idióta civilizációs vallásoknak, amiknek köszönhetően az okosabb emberek szaporodtak tovább, nem azok, akiknek erősebb állkapcsa meg izomzata van.
Szerencsére most, hogy megint a női ösztönök vannak hatalmon, ez megváltozik és újra az erősebb emberek szaporodnak tovább. Ja nem, mert ezt szteroiddal lehet befolyásolni... maradjunk a buta kamumaffiózó parasztoknál.
"A férfiak nagyrésze talál magának párt gond nélkül.":
1. Szerintem ma már nem. 15 éve a közösségi média előtt ez még igaz volt.
2. De milyen párt? Valakit, aki szívja a vérem, miközben titokban szteroidos emberekkel csal meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!