A DK-nak lesz szavazó utánpótlása?
Figyelt kérdés
Az látható, hogy a DK-ra többségében idősek szavaznak. Ha ők már nem lesznek, akkor a náluk fiatalabbak közül tudnak majd szavazókat gyűjteni, vagy szépen lassan elporlad a támogatottságuk?
Félreértés ne essék, mindamellett, hogy nem szeretem a pártot, nem erre várok természetesen, csak elgondolkodtam rajta.
2022. ápr. 10. 13:36
11/14 anonim válasza:
Miután a DK-ról szólt a kérdésed én is próbáltam ennél maradni.
Mindeközben azért voltak még hazug kampány üzenetek, hogy mindenkit megtaláljanak vele.
És a szükséges 3 millió szavazót meg is találták.
12/14 A kérdező kommentje:
#11: Mindegy is, a kérdéssel alapvetően nem minősíteni akartam a DK-t, illetve a Fidesz kampányának hatásosságát, valamint a Gyurcsány faktort, csak arra voltam kíváncsi, hogy így vagy úgy, de lesz-e utánpótlása mások szerint.
2022. ápr. 10. 14:23
13/14 anonim válasza:
Biztosan lesz.
Ahogyan azért a fidesz mellett is tűnnek fel fiatalok.
14/14 anonim válasza:
Ugyanezt meg lehetne kérdezni q Fideszről is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!