Ezen gondolkodok régóta, hogy aki fidesz szavazó, az mit szeret bennük? Mit lát bennük, hogy amiért megéri neki rájuk szavazni. Azt, hogy orbán viktor olyan mint kádár jános és vissza hozta kádár korszakot a kádár népének? Csak ennyi a sikerük titka? Vagy mit szeretnek bennük még? Amúgy nyilván nem jó helyen kérdezem, lehet fideszes oldalakon, jobb válaszokat kapnék, csak nincsen kedvem estig 500 hozzászólásra reagálni. Ha esetleg van itt valaki aki fideszes szavazó, az is mondhatna valamit mit szeretnek a fideszben, köszi.
Bocs, nem én vagyok a célközönség, de kb majd jön Gyúrcsáány, Soros, 2006, mint érvek a Fidesz mellett... Mert ennyire képesek. 🐑🍊(Ezt csak mert tudom, hogy imádják....)
2022. ápr. 5. 17:35
3/15 anonim válasza:
Farhát
Rezsicsökkentés
Kerítés
2022. ápr. 5. 17:38
4/15 anonim válasza:
Esetemben például nem arról van szó, hogy a Fideszt szeretem, hanem az ellenzéket nem szerettem volna kormányzás közelében tudni. Amint lenne egy olyan komolyabb párt akinek az értékrendjével azonosulni tudok, azonnal lennék a szavazójuk. De a jelenlegi leosztásból még mindig úgy vélem, a Fidesszel járunk jobban (vagy kevésbé rosszul, ha úgy jobban tetszik).
2022. ápr. 5. 17:40
5/15 anonim válasza:
Egyfajta jobbágynak kell lenni hozzá, akit lehet nemzeti öntudattal, krunplival etetni, akinek lehet ellenségképet kreálni, mert gyűlölik a saját életüket, mert nem veszik észre, hogy pont a szolgalelkűségük miatt senyvednek.
2022. ápr. 5. 17:42
6/15 anonim válasza:
Kb Soros, Gyurcsány, Brüsszel, migráns, meg nemváltó transzi óvodások. Kb egy átlag Fidesz-szavazó így gondolkodik.
2022. ápr. 5. 17:42
7/15 anonim válasza:
Igazmondó Viktorta szövegeléseit. Mint, ahogyan a dakota közmondás mondja:.
2022. ápr. 5. 17:49
8/15 Koplárovics Béci válasza:
Az is baja az ún ellenézkieknek, hogy mégcsak azt sem fogták fel huszonx év alatt, hogy a fideszre nem azért szavaznak az emberek, mert annyira szeretik, hanem azért, mert egyszerűen az ellenzék képtelen alternatívát nyújtani. Ha nagyon leegyszerűsítem, akkor a fidesz krumplit oszt vidéken, amire az ellenzéktől az a válasz, hogy a vidéki emberek milyen buták. Nos, szerintem teljesen érthető, hogy mitől nem alternatíva az ellenzék. A 2006-2014 körüli Jobbik volt az egyetlen, aki vidéken képes volt valamit elérni. Amíg ezt képtelen az ellenzék felfogni, addig okosabbnak kell tekintenem a legalább józan paraszti ésszel rendelkező fideszes "birkákat" az ellenzéki politikusoknál és megmondóembereknél.
2022. ápr. 5. 18:18
9/15 anonim válasza:
A mi hazánk is beszólogat, c√gányozgat, stb, mégis kajálják az emberek. A régi jobbik se a tapintatról és a cukiságról volt híres.
Nem azzal lesz a gond hogy az ellenzék szerint a vidékiek buták.
2022. ápr. 5. 18:23
10/15 anonim válasza:
"Nem azzal lesz a gond hogy az ellenzék szerint a vidékiek buták."
Nem csak ezzel van a gond. De ezzel is. Mert lényegében az ilyen viselekdéssel is csak elássa magát az emberek előtt, míg végül csak egy csapat birka szavazója marad, akik egyszerűen fanatikus módon kormányellenesek, és gondolkodás nélkül bármit elnéznek az ellenzéknek. Miközben mindenki aki képes egy kicsit is objektívnek maradni, és használni a fejét, elpártol tőlük.
A mostani választás is inkább volt az ellenzék bukása, mint a Fidesz győzelme. Mert nem a Fidesz szerzett sokkal több szavazót, hanem az ellenzék veszített el kb egymillió embert. Vajon miért?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!