Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amúgy mit szeretnek az emberek...

Amúgy mit szeretnek az emberek a Fideszben?

Figyelt kérdés
Ezen gondolkodok régóta, hogy aki fidesz szavazó, az mit szeret bennük? Mit lát bennük, hogy amiért megéri neki rájuk szavazni. Azt, hogy orbán viktor olyan mint kádár jános és vissza hozta kádár korszakot a kádár népének? Csak ennyi a sikerük titka? Vagy mit szeretnek bennük még? Amúgy nyilván nem jó helyen kérdezem, lehet fideszes oldalakon, jobb válaszokat kapnék, csak nincsen kedvem estig 500 hozzászólásra reagálni. Ha esetleg van itt valaki aki fideszes szavazó, az is mondhatna valamit mit szeretnek a fideszben, köszi.

2022. ápr. 5. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Kb ismételni tudom magamat: mivel más pártoknak bejött, nem ez a gond.

A gond az, hogy ezt a mondatot az ellenfél propagandagépezete kiragadja, felnagyítja és ezer másik dologgal együtt nonstop szajkózza gyűlöletkeltő köntösben.

Ez a propaganda kb. Jézus szavait is kiforgatná...

2022. ápr. 5. 18:29
 12/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
36%

"A gond az, hogy ezt a mondatot az ellenfél propagandagépezete kiragadja, felnagyítja és ezer másik dologgal együtt nonstop szajkózza gyűlöletkeltő köntösben."

Azt, hogy a vidékiek milyen birkák? Itt ismételgetitek minden nap. De ezekszerint még csak fel sem tűnik. Ez viszont sokkal nagyobb baj. De igazad van, nem ez az egyetlen baj.

Van szerencsém vidékinek lenni. Tudod, az elvileg buta, megvehetőnek. Nos kampányidőszakban a fidesz jelöltje legalább 3x volt itt a faluban. Jópofizni, kampányolni. Az ún összefogás jelöltje egyszer sem. Mégis hogy akart szavazatokat szerezni? Azt hitte, hogy elég lesz felrakni néhány plakátot az oszlopokra? Itt valóban először az ellenzéket kell leváltani valami értelmesebbre, utána jöhet a fidesz leváltása. Remélem, hogy végre belátják, hogy ha tényleg tenni akarnak valamit az országért, akkor ennyi bukás után tényleg eltakarodnak. Különben marad a fidesz még 20 évig.

2022. ápr. 5. 18:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem, nem igazán jött be más pártoknak sem. Ami bejött, azok mindig a használható ötletek, reális (vagy legalábbis annak tűnő) tervek, meggyőző ígéretek, stb voltak. A vég nélküli fröcsögéssel, kötekedéssel csak a fanatikusokat és a birkákat lehet meggyőzni. Plusz az így felhergelt hangos kisebbség még nagyobbnak is tűnhet mint valójában, szóval ezzel még önmagát is tökönlövi a párt, hisz valótlan képet kap majd a potenciális szavazótáboráról.

Hogy az ellenfél még potenciálisan és elég könnyen ki is használhatja ezt a hozzáállást, az már csak hab a tortán. A probléma forrása ugyanúgy az adott párt inkometenciája azon a téren, hogy képes legyen megszólítani a választókat. Nem, nem azt a tömeget ami már úgyis elkötelezte magát, mert csak kormányt akar váltani bármi áron is. Ahhoz semmiféle tehetség nem kell hogy meggyőzz olyan embereket akik már eleve meggyőzték saját magukat. Ahhoz kéne tehetség hogy legalább a billegőket maga mellé, ne pedig maga ellen fordítsa az ember. Pláne, ha még az ellentábor szavazói közül is képes lenne megszólítani egyeseket.

Csak hát úgy tűnik, egyetlen embert sem tud felvonultatni az ellenzék, aki ilyesmire képes lenne.

2022. ápr. 5. 18:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki az a "ti", én nem szoktam gyakran olvasgatni ezt a topikot szóval hótziher hogy én aztán semmit nem ismételgetek itt minden nap.

Én is vidéki vagyok, nálunk pl. a településen egyik se volt kampányolni. Se fidesz, se ellenzék, se mi hazánk, se kutyák. Na és? Ez mit bizonyít? :D

2022. ápr. 5. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:

A fudesz kiszámítható, biztonságos választás és be kell látni, hogy egy sikeres gazdaságpolitikát folytat.

Persze lop. Persze ha nem lopna, akkor európai színvonalon élnénk. De annál, amit 2010 előtt a baloldal kínált, a fideszes szavazónak már az elég, ha jobban él, mint 2010 előtt. Márpedig jobban él.

Mégegyszer, nem azt mondom, hogy ha nem lenne végtelenül korrupt, akkor ne élhetne ezerszer jobbam.

Tehát az értelmeyebb fideszes szavazóknak elég ennyi.

Meg persze ott a csőcselék, akik szerintem a fideszes szavazók kisebb tábora, akik pl. itt a gyk-n vagy az utcán vannak megszólítva, akik beszo*pják a propagandát, imádnak gyűlölködni és kajálják a nacionalizmust.

Ők azok, akik szeretik az erős vezetőt, akik lemondanak bizonyos jogaikról, mert egy fas*zal a seggükben érzik boldognak az életüket.

A harmadik ok meg maga az ellenzék.

Jelenleg a kampányban mi volt a legfőbb érv?

A nyugat jó, minden kritikát mellőzve, és a fidesz rósz fuj fuj.

Se politikai ideológia, nézetek, programok, se semmi.

Ja de, program volt, a legutolsó pillanatban.

És mielőtt jöttök, azzal, hogy a fidesznek sincs programja... de van, az elmúlt 12 év folytatasa, a biztobsagérzet programja.

Szánalmas, hogy itt tart a közélet Magyarországon :'(

Aki teheti dobbantson külföldre, mindenki másnak kitartast!

2022. ápr. 6. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!