Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok közül, akik a választási...

Azok közül, akik a választási kudarc miatt új ellenzéket szeretnének, néhányan miért szeretnék ennek élén Schiffer Andrást látni?

Figyelt kérdés
Sokan a kormánypártra szavazók közül is írták neki FB-oldalán, hogy örülnének neki, ha ő lenne az ellenzék vezetője, és ha ez így lenne, még rá is szavaznának. Pedig egykori saját pártja élén sem volt sikeres.
2022. ápr. 5. 08:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a meglevő politikusi gárdát nézed meg az ellenzéki oldalon és tehetség, képesség meg hasonló szükséges tulajdonságok alapján rangsorolod őket, akkor Schiffer van az élen.

A legnagyobb bizonyítéka ennek, hogy már évekkel ezelőtt felismerte, hogy a többiek milyen katasztrofális útra viszik az ellenzéki oldaélt és milyen vállalhatatlan - számára is vállalhatatlan - döntéseket hoznak. Ezért ki is lépett közülük.

Az országnak hatalmas szüksége lenne egy olyan ellenzékre ami nem akar mindenkit egybemosni és maga alá gyűrni kizárólag a hatalom megszerzése érdekében. Ami olyan célokat fogalmazna meg ami nem ellentétes az emberek szándékaival és nem akarná rávenni őket, hogy mindenféle érték, elv és erkölcsi megfontolás nélkül kizárólag azért leszavazzanak olyan emberekre, pártokra akiket mélyen megvetnek vagy éppen károsnak, rossznak tartanak, csak hogy vesszen a zorbán.

Nagyon kellene egy normális, sokszínű ellenzék amiből tényleg az emberek választanák ki, hogy melyik politikai irányvonal vagy szándék legyen nagyobb arányban a parlamentben és melyik kevesebben.

Amúgy fideszes vagyok, de én is vallom, hogy egy normális ellenzék szükséges lenne.

Schiffer nem a kedvencem, sokban csalódtam benne amikor jobban megismertem a gondolkodását, de ettől még elismerem, hogy értelmes, művelt, okos és jó politikus. Alkalmas volt és lenne is egy párt vezetésére. Az lmp addig volt komolyan vehető párt amíg ő volt a vezetője, mert addig valóban voltak elveik - még ha én azokkal nem is értettem egyet.

2022. ápr. 5. 08:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az élet egyetlen területén sincs olyan kontraszelekció, mint a politikában; Schiffer András tehát azért alkalmatlan, mert alkalmas.

Mondom ezt úgy, hogy a baloldali gondolatok 90%-ától a falat kaparom, mindazonáltal számomra egy autentikus és becsületes baloldali vezető is jobb, mint egy cinikus és korrupt jobboldali.

2022. ápr. 5. 08:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Konzervatív beállítottságú vagyok, de előbb szavaznék Schifferre, mint a fideszre... Jót tenne az országnak egy kormányváltás már. És Schiffert értelmes embernek tartom, függetlenül attól, hogy nem értek vele mindenben egyet.
2022. ápr. 5. 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Schiffer András volt az utolsó normális ellenzéki politikus.

Egy Fidesz szavazó...

2022. ápr. 5. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert Schiffer András az egyetlen olyan ellenzéki politikus, aki érdemlegesen nyilvánul meg, és értékelhető véleményt fogalmaz meg. Mint amikor törölték a Mi Hazánk Facebook oldalát. Megmondta, hogy nem ért egyet a Mi Hazánkkal, de az oldalának törlése elfogadhatatlan. Ilyen egy normális baloldali politikus.
2022. ápr. 5. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!