Ha 19 evesen, erettsegivel, kezdo egyetemistakent belepnek a Momentumba, akkor milyen feladatokat adnanak nekem?
Figyelt kérdés
Kerlek a cikizo, troll valaszokat most hagyjuk :D NEKEM szimpatikusak, erdekel a politika, szeretnek segiteni stb. De a szorolapozas pl sokat nem er velemenyem szerint, legtobb embert szerintem csak idegesit.2022. ápr. 9. 21:31
11/26 anonim válasza:
Kampányírásra diplomás embereket vesznek fel..Momentumos vagyok,most tényleg útkeresés van..Pontosabban Gyurcsányt akarjuk valahogy lerázni..Ha van róla valami videót akkor jöhetsz..Ha nem akkor érettségivel bocsi de max szórólap meg kitelepülésnél mosolygás...
12/26 A kérdező kommentje:
Es milyen diploma kell hozza?
(Amugy lany vagyok)
2022. ápr. 9. 23:00
14/26 anonim válasza:
Nyugodtan belèphetsz oda. Egyèbkènt, a "nagy nevek" pl.: Donáth Anna, Fekete Győr Andràs, abszolút semmihez nem èrtenek. Úgyhogy, nem baj ha nincs diplomàd.
15/26 anonim válasza:
először olvass, aztán politizálj, hogy tisztában legyél mit támadsz vagy támogatsz.
Ez csak egy példa. De ha politikus akarsz lenni, akkor a joghoz, törvényekhez nagyon kell érteni.
16/26 A kérdező kommentje:
Sokat olvasok politikaval kapcsolatban, nem hasrautesszeruen mondtam a Momentumot.
2022. ápr. 11. 19:38
17/26 anonim válasza:
A politikusnak nem kötelező a diploma, csak szólok.
19/26 anonim válasza:
Kedves 17!Ezért van ilyen hülye ellenzékünk..Utálom a Fideszt,de ott a többségnek minimum jogi diplomája van..
20/26 anonim válasza:
19: Kósának sincs, Bánki Eriknek (gazd bizottság elnöke) sincs.
mondjuk abban biztos vagyok, ha a momentum tagjai között a legtöbb a diplomás vagy egyetemista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!